Μαρίνος ή Βύντρα; Ποιος εκ των δύο θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του Σαββάτου απέναντι στον Ολυμπιακό είναι το μοναδικό ερώτημα για την ενδεκάδα των «πρασίνων».

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει καταστήσει σαφείς τις προθέσεις του. Χθες, δε, έβαλε τους δύο παίκτες στην ίδια ενδεκάδα! Ο μεν Μαρίνος έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, καθώς καλύπτει τη θέση εδώ και ένα μήνα, έχει την ικανότητα να βγάλει μπροστά την μπάλα και να γίνει απειλητικός, ωστόσο υστερεί στα ανασταλτικά καθήκοντα. Ο δε Βύντρα έχει… φόρτε του τον τελευταίο τομέα, μπορεί να βοηθήσει στον αέρα, όπου αναμένεται να δεχτεί πίεση η πράσινη άμυνα, αλλά από την άλλη πλευρά μόλις προ ημερών επέστρεψε στη δράση μετά από τραυματισμό του στον αγώνα με τη Skoda Ξάνθη στις 16 Οκτωβρίου.

Κατά τα λοιπά, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: ο Καπίνο θα είναι τερματοφύλακας, ο Σπυρόπουλος στο αριστερό άκρο και οι Μπουμσόνγκ-Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας, Σιμάο και Κατσουράνης στο χώρο του κέντρου έχοντας στα άκρα τους Ζέκα και Κουίνσι, ενώ σε προωθημένο ρόλο θα κινούνται οι Κλέιτον και Λέτο.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα, ενώ αύριο εκτιμάται πως οπαδοί της ομάδας θα είναι στην Παιανία για να… ξεπροβοδίσουν την ομάδα κατά την αναχώρησή της για το «Καραϊσκάκη».

Με 17 άτομα η διοίκηση

Τη λίστα με τα άτομα της διοίκησης που θα συνοδεύσουν την αποστολή στο «Καραϊσκάκη» παρέδωσε χθες στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Παναθηναϊκός. Επικεφαλής θα είναι ο πρόεδρος Δημήτρης Γόντικας.

Πηγή: sport-fm.gr