Αποφασισμένος να σκοράρει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν στο τετ α τετ που είχε με τον Νίκο Κωστένογλου στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο 41χρονος προπονητής προσπάθησε να ανεβάσει ψυχολογικά τον Ισλανδό φορ, ενώ συζήτησαν για τη θέση που προτιμάει να αγωνίζεται ο 33χρονος παίκτης.

«Θέλω να παίξεις τη μπάλα σου, πρέπει να ξέρω όμως πως μπορώ να σε αξιοποιήσω καλύτερα. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είσαι. Κι εσύ πρέπει να ξέρεις όμως ότι υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από εσένα. Πες μου τι σε απασχολεί και πως μπορώ να σε βοηθήσω για να βρεις τον εαυτό σου», είπε ο νέος προπονητής της ομάδας στον Γκούντγιονσεν, ο οποίος από την πλευρά του απάντησε:

«Θέλω να σκοράρω. Αυτά είναι τα ματς για τα οποία αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα. Ξέρω ότι το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο, θέλω να δω τους φιλάθλους μας να φεύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο. Από το ντέρμπι αυτό οφείλουμε να αποχωρήσουμε από το γήπεδο νικητές και κάνω ότι καλύτερο μπορώ γι’ αυτό».

Εκτός του Ισλανδού, ο Κωστένογλου μίλησε και με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο 19χρονος μέσος παρουσιάζεται συνέχεια βελτιωμένος και έχει δείξει πως μπορεί να βοηθήσει στο κέντρο της ΑΕΚ, αν αποβάλλει το άγχος που έχει λόγω του νεαρού της ηλικίας. Σήμερα ο 41χρονος προπονητής θα συναντηθεί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τέσσερις από τους έξι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν (Γκούντγιονσεν, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Καφές) στις προπονήσεις της ομάδας και έχουν αρκετές πιθανότητες να αγωνιστούν απέναντι στον Ολυμπιακό. Πάντως, ο Κωστένογλου περιμένει να δει αν σημειώσουν βελτίωση ο Δέλλας και Μπέλεκ, με τον πρώτο δύσκολα να προλαβαίνει το σαββατιάτικο ντέρμπι. Αν ο «Τράι» δεν έχει ξεκινήσει μέχρι αύριο προπονήσεις, δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή της «Ένωσης».

Πηγή: sportfm.gr