«Γιατί να μην έχουμε ελπίδες για το πρωτάθλημα»… Με τον τρόπο αυτό απάντησε ο Στέργος Μαρίνος σε ερώτηση που δέχθηκε για τις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου από τους «πράσινους» σε δηλώσεις που έκανε κατά την παρουσία του στην Έκθεση Νοva All Sports Show.

«Γιατί να μην έχουμε ελπίδες; Είμαστε στην κορυφή, έχουμε καλή ομάδα και σιγά σιγά θα βρούμε καλύτερα τα πατήματά μας και θα αποδίδουμε καλύτερα», τόνισε ο άσος του Παναθηναϊκού, ενώ σχολίασε για τις εικόνες με τις άδειες κερκίδες στα γήπεδα.

«Στόχος μας είναι με τις εμφανίσεις μας να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτό πρέπει να κάνουν όλες οι ομάδες, να φέρουν τον κόσμο στα γήπεδα», δήλωσε.

Τέλος, στάθηκε στη σημασία της διοργάνωσης εκθέσεων όπως αυτή της Νοva All Sports Show. «Είναι πολύ καλό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις στην Ελλάδα. Είναι καλό και υγιές για τον κόσμο να ασχολείται με τον αθλητισμό. Μακάρι να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια», κατέληξε.

Στην Έκθεση έδωσαν το “παρών” τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού. Εκτός του Στέργου Μαρίνου, ο Ζέκα και ο Λουκάς Βύντρα. Δείτε στη WEB TV του www.sport-fm.gr πλάνα από την παρουσία τους στο περίπτερο της πράσινης ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr