Ένα πανό που είχαν κρεμάσει οι φανατικοί της ΑΕΚ, ξεχώρισε στον αποψινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (1-0). Πρόκειται για έναν στίχο από τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που είχε προκαλέσει σάλο, λίγο πριν τερματιστεί άδοξα η ζωή του τραγουδιστή. Πρόκειται για την αναφορά στα Κατεχόμενα, στίχο που αφιέρωσαν οι οπαδοί των κίτρινων στους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Νωρίτερα, πριν την έναρξη του αγώνα, η ΑΕΚ βρήκε το δικό της τρόπο να πει το «αντίο» στον αδικοχαμένο τραγουδιστή και οπαδό της Ένωσης. Πριν τη σέντρα, στα μάτριξ του γηπέδου, εμφανίστηκε μια φωτογραφία του αείμνηστου τραγουδιστή με τη λεζάντα «καλό Ταξίδι Παντέλο», ενώ από τα μεγάφωνα ακούστηκε η μεγάλη του επιτυχία «Γίνεται».

Στα του αγώνα, ένα γκολ του Βάργκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 79΄, το ένατο στο πρωτάθλημα για τον πρώτο σκόρερ της Ένωσης, έκρινε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και εκείνο με τον Παναθηναϊκό στο ίδιο γήπεδο και έδωσε τη νίκη με το ίδιο σκορ (1-0) στην ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να εδραιωθούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, καθώς η διαφορά τους από τους «πράσινους» αυξήθηκε στους επτά βαθμούς. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μέστο.

ΑΕΚ

ssad2478669

Δείτε τη στιγμή του γκολ της ΑΕΚ:

aek3 aek2