Στα υπόψιν -αν και σε δεύτερο πλάνο- της Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Σάχα.

Σύμφωνα με αργεντίνικο δημοσίευμα, ο γκολκίπερ της ΑΕΚ (στον οποίο έχει προταθεί μείωση για να μείνει σ’ αυτή), αποτελεί πρώτο επιλαχόντα για να αποκτηθεί από τους «χεϊνέσες» εφόσον δεν προχωρήσει το θέμα του πρώτου στόχου τους για το τέρμα, Μαριάνο Αντούχαρ.

Στο δημοσίευμα του «playfutbol.infobae.com» φιλοξενούνται δηλώσεις του τερματοφύλακα της Κατάνια, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός. Τα 10 εκατ. ευρώ, ωστόσο που (σύμφωνα με τον ίδιο) ζήτησαν οι Ιταλοί από τους Πειραιώτες αποτελούν τεράστιο εμπόδιο για να μετακινηθεί στην Μπόκα παρόλο που ο ίδιος δεν εμφανίστηκε αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Εφόσον λοιπόν παρουσιαστούν παρόμοιες απαιτήσεις στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων, το δημοσίευμα αναφέρει πως η Μπόκα έχει έτοιμο το «plan b», στο πρόσωπο του Σεμπάστιαν Σάχα. Όπως αναφέρεται, ο Αργεντινός γκολκίπερ αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ωστόσο δεν βλέπει με αρνητικό μάτι την επιστροφή στην πατρίδα του. Μάλιστα, φέρεται να έχουν υπάρξει ήδη επαφές με τον εκπρόσωπό του, οι οποίες θα ενταθούν -όπως τονίζεται- εφόσον δεν προχωρήσει το θέμα του Αντούχαρ.

Πηγή: sport-fm.gr