Με τον Χολέμπας στην αποστολή και με τον Λίνεν να τονίζει τις «παγίδες» του αγώνα με τη Μπέσα, ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει αύριο για τα Τίρανα. Ο Χόλεμπας δεν πρόλαβε να χαρεί ούτε για μερικές ώρες την ελευθερία στην Αθήνα, αφού ο Λίνεν τον έβαλε από χθες σε ρυθμούς προπόνησης και όπως του μετέφερε τον προορίζει για βασικό στο ματς της Αλβανίας με τη Μπέσα.

Ο Γερμανός αριστερός μπακ προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς και σήμερα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και την Πέμπτη θα φορέσει για πρώτη φορά την φανέλα του Ολυμπιακού σε επίσημο ματς. Ο Γερμανός προπονητής δοκίμασε και σήμερα το ίδιο σχήμα, με τον Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Μπράβο, Μοντεστό, Γκαλίτσιο, Χόλεμπας στην άμυνα, τους Ντουντού, Μαρέσκα αμυντικά χαφ, τον Μιραλάς στα αριστερά, τον Ζαϊρή δεξιά και τον Όσκαρ πίσω από τον Ντιόγκο.

Ο Λίνεν δεν θέλει να πέσει στην παγίδα μιας εύκολης αναμέτρησης, γνωρίζει πως ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμα στην κατάσταση που θέλει, για το λόγο αυτό τόνισε στους παίκτες του να προσέξουν αρκετά τον αντίπαλο. Τα άκρα είναι το «όπλο» της Μπέσα, και αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να τα… εξολοθρεύσουν τότε θα έχουν κάνει το βήμα πρόκρισης. Η πίεση ψηλά είναι αυτό που θέλει ο Λίνεν, γιατί η άμυνα της αλβανικής ομάδας είναι δεν είναι και ό,τι πιο σταθερό.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Λίνεν ανακοίνωσε τα 22 ονόματα που θα αναχωρήσουν το μεσημέρι (16.40) της Τετάρτης για την αλβανική πρωτεύουσα: Νικοπολίδης, Μέγερι, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος, Μοδέστο, Ντουντού, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Νικλητσιώτης, Επστάιν, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Κατσικογιάννης, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Μιραλάς.

Πηγή: gazzetta.gr