Σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα «Οι φήμες για αλλαγή προπονητή πολλαπλασιάζονται στο Μπιλμπάο. Ο Βαλβέρδε βγαίνει στο προσκήνιο. Ο Καπαρός δήλωσε ότι από τις 30 Ιουνίου θα είναι στην αγορά εργασίας. Ποιος θα είναι τεχνικός της Ατλέτικ την επόμενη περίοδο;

Η παρουσία του Χοακίν Καπαρός στον πάγκο της Ατλέτικο χάνει έδαφος. Η κακή πορεία της ομάδας με 4 πόντους στα 7 τελευταία ματς επηρεάζουν την τελική απόφαση του πρόεδρου Μακούα που το σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε αλλαγή τεχνικού. Ερχονται εκλογές και ο πρόεδρος της ομάδας θέλει να φτάσει εκεί με έτοιμο προπονητή. Σε αυτό το σενάριο προκύπτει η πιθανότητα του Ερνέστο Βαλβέρδε που παίζει γερά στα προγνωστικά. Ο Βαλβέρδε ξέρει καλά την Ατλέτικ Μπιλμπάο και προέρχεται από δυο πρωταθλήματα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Θα προκύψει τρίτος υποψήφιος» .

Αυτά αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της βάσκικης ιστοσελίδας elathletic.com που στο τέλος καλεί τον κόσμο των “ροχινέγρος” της Βασκωνίας να ψηφίσουν ποιον από τους δυο θέλουν για προπονητή (Καπαρός ή Βαλβέρδε) την επόμενη χρονιά.
πηγή: sportday