Η ιταλίδα mega influencer Chiara Ferragni βρέθηκε για διακοπές στη χώρα μας για πολλοστή φορά και πιο συγκεκριμένα φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι να περπατάει στα σοκάκια της Μυκόνου.

Η Chiara Ferragni που τα τελευταία χρόνια έχει περάσει κάποιες προσωπικές και επαγγελματικές δυσκολίες καθώς χώρισε από το σύζυγο και πατέρα των παιδιών της ιταλό τραγουδιστή Fedez, ενώ αμφισβητήθηκε η επαγγελματική ιδιότητά της και έγινε cancelled εξαιτίας ενός οικονομικού σκανδάλου, φαίνεται πως προσπαθεί να τα αφήσει όλα πίσω και να προχωρήσει τη ζωή της.

Η Chiara Ferragni έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν πως αγαπά τα αποκαλυπτικά ρούχα καθώς έχει εμφανιστεί σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις της με διαφάνειες εκθέτοντας το στήθος της. Στην παρακάτω φωτογραφία βρίσκεται στο show του οίκου Dior Fall/Winter 2023-2024 στο Παρίσι.

Όσο για τη Μύκονο, η Chiara Ferragni, επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με διαφάνειες και βολάν στο κάτω μέρος ενώ στο πάνω είχε ένα αποκαλυπτικό μπούστο με ανοιχτή κοιλιά, κορδόνια και λίγο ύφασμα να καλύπτει το στήθος, το οποίο κολακεύει ιδιαίτερα γυναίκες με μικρό μπούστο, όπως είναι και η ίδια. Η Ιταλίδα ολοκλήρωσε το look της με μια μικρή ψάθινη handbag, σαγιονάρες και γυαλιά ηλίου.