Θρηνεί η Κρήτη μετά τον θάνατο των τριών νεαρών αγοριών σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο νησί. Το μοιραίο λευκό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με βαν, στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά, το πρωί του Σαββάτου, παρασέρνοντας στον θάνατο τρεις νεαρούς, ένας εκ των οποίων ανήλικος. Η τέταρτη επιβάτιδα δίνει μάχη για τη ζωή της.

Η 22χρονη Μαρία έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων, με την κατάστασή της να είναι σταθερή, ωστόσο τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα, σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr.

Οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά και όλα τα Χανιά λένε το τελευταίο αντίο στους τρεις νεαρούς τη Δευτέρα, 19/08. Ο λόγος για τον 15χρονο Αλέξανδρο Σ. από τη Σούδα, τον 19χρονο Νίκο Τ. από την Ξυλοκαμάρα και τον 20χρονο Θοδωρή Τ. από τα Χανιά.

Στον 18χρονο Νίκο στις 18:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Κατσιφαριανά.

Στον 15χρονο Αλέξανδρο στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Χαράλαμπου στα Λενταριανά.

Στον 20χρονο Θοδωρή στις 11:30 στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου στις Μουρνιές.

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ΙΧ συγκρούστηκε με βαν.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα δύο από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα δύο ακόμα νεαρά άτομα, εκ των οποίων το ένα κατέληξε λίγο αργότερα.

Στο βαν επέβαιναν 21 άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και η Τροχαία ΒΟΑΚ, η οποία διερευνά τα αίτια της τραγωδίας.

Στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος στον κόμβο Γαλατά επί του ΒΟΑΚ, κόσμος έχει τοποθετήσει λουλούδια και κεριά στη μνήμη των αδικοχαμένων νεαρών, όπως σημειώνει το flashnews.gr.