Η Euroleague αρχίζει με τον Παναθηναϊκό να είναι ο κάτοχος του τίτλου και να θεωρείται πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και φέτος, ο Ντάνιελ Χάκετ όμως έχει άλλη άποψη και προβλέπει ότι θα είναι η μεγάλη απογοήτευση της σεζόν.

Οι «πράσινοι» στέφθηκαν πριν λίγους μήνες στο Βερολίνο πρωταθλητές Ευρώπης για 7η φορά στην ιστορία τους και από εκεί θα αρχίσουν και φέτος τις υποχρεώσεις τους, με αντίπαλο την Άλμπα, έχοντας ως στόχο να φτάσουν στο Final 4 και να κατακτήσουν το 8ο τρόπαιο.

Ο Χάκετ όμως, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε από τον Ολυμπιακό και τώρα αγωνίζεται στη Βίρτους Μπολόνια, πιστεύει ότι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν ακριβώς έτσι για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, παρά το γεγονός ότι έχει ενισχυθεί κι άλλο.

«Ελπίζω ότι η έκπληξη της EuroLeague θα είμαστε ξανά εμείς και η απογοήτευση, συγγνώμη που πρέπει να το πω, αλλά θα είναι ο Παναθηναϊκός επειδή το πήρε πέρυσι, οπότε δεν πειράζει να είναι η απογοήτευση για μια σεζόν», ήταν τα λόγια του Χάκετ στην εκπομπή «Playmakers» της Nova.