Η ΑΕΚ είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Έρικ Λαμέλα έχοντας ήδη αποκτήσει τους Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Θωμά Στρακόσια, Σωτήρη Τσιλούλη, Ρομπέρτο Περέιρα, Αμπουμπακαρί Κοϊτά και Αργεντίνος δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι είναι σε διαπραγματεύσεις με την Ίντερ για να πάρει και τον Χοακίν Κορέα.

«Δε λύνουμε ζώνες», ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ μετά την επισημοποίηση των μεταγραφών των Περέιρα και Κοϊτά, οπότε όλοι αντιλαμβάνονται ότι θα δοθεί συνέχεια, με τον Λαμέλα να είναι πιο κοντά από ποτέ. Μια μεταγραφή που θα ενισχύσει τους «κιτρινόμαυρους» όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και επικοινωνιακά.

Στην Αργεντινή, όμως, υποστηρίζουν ότι μπορεί να σκάσει κι άλλη… βόμβα στη συνέχεια με τον Κορέα, τον επιθετικό της Ιντερ, η οποία θέλει να τον πουλήσει με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο μόνο για ένα χρόνο ακόμη. Υπόθεση που δεν είναι εύκολη, είναι όμως «ζωντανή» σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, ο οποίος έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter.

«Η ΑΕΚ σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Χοακίν «Τούκου» Κορέα. Από τον ελληνικό σύλλογο δηλώνουν ότι οι συζητήσεις είναι περίπλοκες αλλά ότι θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον Αργεντινό επιθετικό. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με την Ίντερ», έγραψε.