«Βάλτε τη ζώνη ασφαλείας και πάμε», είχε πει ο Μάριος Ηλιόπουλος στην πρώτη συνέντευξη Τύπου ως ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και η ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε τους Ρομπέρτο Περέιρ και Αμπουμπακαρί Κοϊτά το τελευταίο 24ωρο, έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια μέσω των social media.

Η Ένωση είχε συμφωνήσει με τη Λαμία για τη μεταγραφή του Σωτήρη Τσιλούλη πριν τελειώσει η σεζόν και από εκεί και πέρα, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και την αγορά των μετοχών από τον Ηλιόπουλο, έχει αποκτήσει τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, τον Θωμά Στρακόσια, τον Περέιρα και τον Αμπουμπακαρί ενώ αγόρασε από την Τζιρόνα και τον Αλεξάντερ Κάλενς που ήταν δανεικός πέρυσι.

Οι μεταγραφές, όμως, θα συνεχιστούν, με τον αργεντίνικο Τύπο να θεωρεί πλέον δεδομένη τη συμφωνία με τον Έρικ Λαμέλα και την ΠΑΕ να στέλνει μήνυμα στους οπαδούς μέσω μιας ανάρτησης στα social media.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια φωτογραφία του Ηλιόπουλου με τους Περέιρα – Κοϊτά και το μήνυμα αναφέρει τα εξής: «Καλό Σαββατοκύριακο… Καλή διασκέδαση… Καλή έμπνευση… Δε λύνουμε ζώνες!!!».