Μία ανάσα, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται από την ΑΕΚ, ο Έρικ Λαμέλα! Οι πληροφορίες που έρχονται από την πατρίδα του, επιβεβαιώνουν τη συμφωνία της Ενωσης με τον Αργεντινό παικταρά που αναμένεται να υπογράψει ηγεμονικό τριετές συμβόλαιο.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ήταν εντατικές τις τελευταίες ημέρες, με τον Λαμέλα να έχει απευθείας επαφή με τον Ματίας Αλμέιδα και εν τέλει να πείθεται να πει το πολυπόθητο «ναι».

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός προβάρει τα κιτρινόμαυρα όπως προκύπτει και από ανάρτηση του Αργεντινού δημοσιογράφου, Ουριέλ Λουχτ, σύμφωνα με την οποία ο 32χρονος μεσοεπιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση των κιτρινόμαυρων και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2027.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι αποδοχές του Λαμέλα θα υπερβαίνουν τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως. 

Ο διεθνής Αργεντίνος έμεινε ελεύθερος μετά από τρία χρόνια στη Σεβίλλη ((65 συμ., 13 γκολ), ενώ είχε προηγηθεί μία οχταετία στην Τότεναμ με 177 συμμετοχές (17 γκολ), άλλα δύο χρόνια στη Ρόμα (62 συμ., 19 γκολ) και επίσης δύο σεζόν στη Ρίβερ Πλέιτ (36 συμ., 4 γκολ) η οποία και τον ανέδειξε. Επιπλέον έχει φορέσει 25 φορές τη φανέλα της «αλμπισελέστε».