Μετά τον Σωτήρη Νίνη, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα στερηθεί τις υπηρεσίες ακόμη δύο παικτών στην αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στις 19:30. Ο Λουίς Γκαρσία και ο Στέργος Μαρίνος αποκλείστηκαν από την αποστολή λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο και τους προσαγωγούς αντίστοιχα.

Πέραν του Σωτήρη Νίνη, που συνεχίζει θεραπεία λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί, εκτός αποστολής τέθηκαν επίσης οι Φερνάντες (συνεχίζει θεραπεία λόγω των πόνων στο γόνατο), καθώς επίσης και οι Πλεσί, Ιωαννίδης και Δημούτσος.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα και Σπυρόπουλος θα βρίσκονται στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, ο Μπουμσόνγκ επανέρχεται στο κέντρο άμυνας αντί του Σαριέγκι στο πλευρό του Καντέ, ενώ Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Καραγκούνης θα αποτελούν την τριάδα του κέντρου.

Ο Λέτο θα κινείται ως αριστερό εξτρέμ, ο Γκοβού στο απέναντι άκρο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σισέ. Θέση στο βασικό σχήμα (του Καραγκούνη ή του Γκοβού) διεκδικεί ο Χριστοδουλόπουλος.

Πηγή: sport-fm