Ο Ολυμπιακός θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού και οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι τις τελευταίες ώρες έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του Χοσέ Λουίς Παλομίνο που μένει ελεύθερος από την Αταλάντα στο τέλος της σεζόν και έχει ήδη μιλήσει και με τη Σαλερνιτάνα που δίνει μάχη για την παραμονή στη Serie A.

Τα ιταλικά ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες ήθελαν τον 34χρονο στόπερ να είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην ομάδα του Σαλέρνο αλλά την Πέμπτη (11/1) οι ιστοσελίδες στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν ότι έχει γίνει… ντου από τους Ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, ο Παλομίνο καλύπτεται σε οικονομικό επίπεδο από την πρόταση τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Σαλερνιτάνα, με την Αταλάντα να μη βάζει κανένα εμπόδιο στην αποχώρησή του αφού φέτος δεν υπολογίζεται από τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, όπως δείχνει και το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί μόνο για 35 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Αργεντίνος αμυντικός, ο οποίος έχει βουλγαρικό διαβατήριο, αγωνίζεται στους Μπεργκαμάσκι τα τελευταία 6,5 χρόνια έχοντας συνολικά 224 συμμετοχές ενώ στο παρελθόν είχε περάσει και από Σαν Λορέντσο, Αρχεντίνος Τζούνιορς, Μετς και Λουντογκόρετς.