Κάτοικοι, καταστηματάρχες και εργαζόμενοι της περιοχής μιλάνε στο newsbeast.gr για τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν μετά την εκκωφαντική, όπως λένε, έκρηξη που συγκλόνισε την περιοχή.

Ο Σ.Φ. υπάλληλος σε παρακείμενη καφετέρια μας περιγράφει τον πανικό που ακολούθησε. «Λίγο πριν τις οχτώ παρά δέκα, ξεκίνησαν να έρχονται περιπολικά και η αστυνομία άρχισε να εκκενώνει το χώρο. Με την έκρηξη τα τζάμια έτριξαν και μετά το πρώτο σοκ, κόσμος άρχισε να μαζεύεται για να μάθει τι συνέβη».

Λίγο πιο κάτω σε δεύτερη καφετέρια ο Μ.Ν. μας μιλάει και αυτός για τις στιγμές πριν και μετά το περιστατικό. «Από τι στιγμή που έφτασε η αστυνομία και ξεκίνησε η εκκένωση των κτιρίων αρκετός κόσμος άρχισε να μαζεύεται στην καφετέρια που ήταν έξω από τη ζώνη της εκκένωσης. Οι περισσότεροι ήταν υπάλληλοι του πρωτοδικείου. Με την έκρηξη όλα τα τζάμια πήγαν και ήρθαν. Αμέσως μετά οι περισσότεροι έφυγαν για το σημείο της έκρηξη προσπαθώντας να δούνε τι συνέβη αλλά και για να μάθουν για συναδέλφους που δεν ήταν μαζί τους εκείνη τι στιγμή».

«Πέρασα από το σημείο και δεν μου είπαν τίποτα οι αστυνομικοί», μας λέει η Κ.Τ. εργαζόμενη σε εταιρεία της περιοχής, η οποία περνούσε από το σημείο για να πάει στη δουλεία της. «Ήταν οχτώ παρά δέκα και ενώ είδα την αστυνομία που εκείνη την ώρα έφτανε στο σημείο και τους ρώτησα αν συνέβαινε κάτι, δεν μου είπαν τίποτα και πέρασα μπροστά από το σημείο που λίγο αργότερα έγινε η έκρηξη. Ευτυχώς το αυτοκίνητό μου το είχα παρκάρει λίγο πιο κάτω από το σημείο και δεν έπαθε», κατέληξε.