Ενδεικτικό της ισχύς της βόμβας που εξερράγη το πρωί έξω από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το Πρωτοδικείο θα παραμείνει τουλάχιστον για ένα μήνα κλειστό, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Από την έκρηξη της παγιδευμένης μοτοσικλέτας προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές στα μπροστινά γραφεία του κτιρίου, από το δεύτερο έως τον πέμπτο όροφο, ωστόσο, παρέμειναν άθικτα τα έγγραφα και οι δικογραφίες που υπήρχαν στο Πρωτοδικείο, τα οποία και θα μεταφερθούν σε άλλο σημείο του κτιρίου.

Εκτός από το Πρωτοδικείο Αθηνών, σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν σε δέκα τουλάχιστον σταθμευμένα οχήματα, σε καταστήματα και κτίρια που βρίσκονται κοντά στο σημείο της έκρηξης.

Όπως εκτιμάται, η Λ. Ριανκούρ θα παραμείνει αποκλεισμένη τουλάχιστον για ένα 24ωρο, αφού οι πυροτεχνουργοί θα πρέπει να συλλέξουν τα υπολείμματα του ωρολογιακού εκρηκτικού μηχανισμού και να «χτενίσουν» την περιοχή για τον εντοπισμό στοιχείων που μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών.