Στη σύλληψη ενός 33χρονου με την κατηγορία της κλοπής προχώρησαν αστυνομικοί στη Δράμα. Οι αστυνομικοί ωστόσο αναζητούν και το συνεργό του, ο οποίος μέχρι αυτή την ώρα διαφεύγει της σύλληψης.

Σύμφωνα με το thrakitoday, οι δύο δράστες, χθες το πρωί, διέρρηξαν ιερό ναό στη Δράμα, πήραν στη συνέχεια τα λεφτά από το παγκάρι και εξαφανίστηκαν.

Ύστερα από σχετική καταγγελία, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι έκαναν εκτεταμένες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν, στη Δράμα, το όχημα των δραστών.

Σε σήμα στάσης που ακολούθησε, ο 31χρονος οδηγός του, δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας σε αυτό φθορές.

Στη συνέχεια οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, πλην όμως, μετά από πεζή καταδίωξη, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον 33χρονο.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα των δραστών, καθώς και στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον εφημέριο του ιερού ναού.