Τον αδίστακτο δολοφόνο που εκτέλεσε εν ψυχρώ την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα του 8χρονου παιδιού τους και στην συνέχεια έβαλε το πτώμα στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου και εξαφανίστηκε αναζητά η αστυνομία στην Κέρκυρα.

Το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε η άτυχη γυναίκα ανήκει στον αδερφό της γι’ αυτό και η οικογένεια της ειδοποιήθηκε αμέσως μόλις βρέθηκε το πτώμα.

Το αντρόγυνο είχε χωρίσει από καιρό και ο δράστης διέμενε το τελευταίο διάστημα μόνιμα στη Γερμανία. Όμως, τις τελευταίες ημέρες είχε επιστρέψει στο νησί. Το μεσημέρι της Παρασκευής, οι γείτονες άκουσαν έντονους καυγάδες από το σπίτι της γυναίκας σε έναν συνοικισμό στην περιοχή Αλυκές Ποταμού, κοντά στην παραλία της Αγίας Αικατερίνης και είδαν τον άνδρα να φεύγει.

Η 37χρονη είχε εξαφανιστεί, αλλά δεν άργησε να διαπιστωθεί η τύχη της, καθώς κηλίδες αίματος οδηγούσαν στο αυτοκίνητου του αδελφού της που ήταν σταθμευμένο λίγο πιο μακριά! Οι άνδρες της ασφάλειας την βρήκαν νεκρή στο πορτ μπαγκάζ με τέσσερις σφαίρες, δύο από τις οποίες στο κεφάλι!