«Έχουμε ζημιές οι οποίες απαιτούν υλικά και γερά χέρια» αναφέρει ο κ. Παύλος Μπήτρος στο newsbeast.gr μετά τις καταστροφές από τη βροχή που υπέστη το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων (ΕΚΠΑΖ) Αίγινας.

Όπως εξηγεί ο κ. Μπήτρος, τα χώματα, οι πέτρες, τα ξύλα, η βροχή, το νερό και ο χείμαρρος που κατέβηκαν από το βουνό, κατέστρεψαν ένα μεγάλο μέρος της κλινικής, το οποίο τώρα έχουν «σκεπάσει» οι λάσπες.

«Ευτυχώς καταφέραμε να σώσουμε σχεδόν όλα τα ζώα εκτός από 3 γερακίνες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μπήτρος. Για να τονίσει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την φροντίδα των ζώων και τη θεραπεία τους. «Το μόνο που χρειαζόμαστε τώρα» λέει «είναι η αγορά υλικών και η παρουσία εθελοντών. Έχουμε μέχρι στιγμής 10 εθελοντές στους οποίους προστέθηκαν 3 χθες, μετά τη θεομηνία».

Πάντως, όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων μπορούν να καταθέσουν χρήματα στην Εθνική Τράπεζα και συγκεκριμένα στον αριθμό λογαριασμού: 241/29601688 όπως και στον αριθμό λογαριασμού της Alpha Bank: 161002002005970.