Μπορεί οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής να έφυγαν με άδεια χέρια από το Παγκράτι, καθώς βρήκαν ένα άδειο διαμέρισμα, ωστόσο από την έρευνα προέκυψε ένα άλλο σημαντικό στοιχείο το οποίο ενδέχεται να αποδειχθεί σημαντικό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και καταθέσεις κατοίκων προκύπτει ότι στο συγκεκριμένο σπίτι, το οποίο φαίνεται να είχε ενοικιαστεί από το Νίκο Ρωμανό με τα πραγματικά του στοιχεία, επισκεπτόταν και μία ψηλή γυναίκα.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία κατοίκου της οδού Αλκετού στον Ελεύθερο Τύπο: «Τον βλέπαμε (τον Ρωμανό) με μία ψηλή κοπέλα. Φορούσαν ρούχα απλά, είχαν μαλλιά ατημέλητα και περπατούσαν οι δυο τους χωρίς να προκαλούν την προσοχή των άλλων. Συναντούσαν πότε πότε και έναν συνομήλικό τους με τον οποίο έδιναν ραντεβού εδώ κοντά».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τις έρευνες της αστυνομίας δυσχεραίνει το γεγονός ότι από το σπίτι είχαν περάσει τον περασμένο Δεκέμβριο αρκετοί ενδιαφερόμενοι ενοικιαστές που έχουν αφήσει αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έφτασαν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα ύστερα από τηλεφώνημα αγνώστου που διαμένει στην περιοχή.