Με στολές αστυνομικών παρουσιάστηκαν δύο άτομα ηλικίας 50-60 ετών στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στην Αγρελιά Τρικάλων και κατάφεραν να εξαπατήσουν την γυναίκα και να της κλέψουν 700 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalanews.gr, σήμερα στις 12 το μεσημέρι, οι δύο απατεώνες πήγαν στην οικία της ηλικιωμένης που έχει δύο παιδιά που διαμένουν στην Γερμανία και ισχυρίστηκαν ότι ο ένας γιος της οφείλει από τέλη κυκλοφορίας και παραβάσεις ποσό και πρέπει να δοθούν αμέσως 700 ευρώ, γιατί διαφορετικά την Τρίτη που θα επαναλειτουργήσουν οι Υπηρεσίες του Δημοσίου θα πρέπει να καταβληθεί ποσό 3.500 ευρώ.

Η γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γιο της, δεν μπόρεσε όμως να τον βρει και έδωσε τα 700 ευρώ στους δύο «μαϊμού» αστυνομικούς που πήραν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν.

Ένα τέταρτο αργότερα, ο γιος της ηλικιωμένης, επικοινώνησε με την μητέρα του, για να αποκαλυφθεί η απάτη που σήμανε συναγερμό σε Αστυνομία αλλά και στους κατοίκους του χωριού που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στα ορεινά των Τρικάλων για τον εντοπισμό των δραστών.