Υπό κατάληψη τελεί το Δημαρχείο Τρικάλων από δεκάδες πρώην και νυν συμβασιούχους, που εμποδίζουν να πραγματοποιηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας είχε έντονη αντιπαράθεση με τους συμβασιούχους οι οποίοι τον καταγγέλλουν ότι τους απείλησε λέγοντάς τους ότι «Σας υποκινούν 5-6 άτομα και αν δεν φύγετε από δω δεν θα σας πληρώσω».

Οι συμβασιούχοι αγανακτισμένοι από την αντιμετώπισή τους από την Δημοτική Αρχή και με συνθήματα «πεινάμε, θα σας φάμε», «φέρτε τα λεφτά μας να φύγουμε από δω» και «Εμείς στον αγώνα εδώ στη βροχή και ο Λάππας επάνω ν` ακούει μουσική», είχαν σφοδρή λεκτική αντιπαράθεση με την Αντιδήμαρχο Βάσω Κάκλα η οποία απευθυνόμενη σε αυτούς είπε «Δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί σας».

Τα πνεύματα επιχείρησε να ηρεμήσει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Βαβύλης, ενώ εγκλωβισμένος είναι στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Χρήστος Λάππας.

Οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν καταφύγει στα υπόστεγα απέναντι από το Δημαρχείο και παρακολουθούν από απόσταση τα δρώμενα.

Πηγή: trikalanews.gr