Ένα θρίλερ με ομηρεία 19χρονης κοπέλας εκτυλίχτηκε τα ξημερώματα στην Αλεξανδρούπολη. Λίγο πριν τις 1:30, τρία άτομα, εισέβαλαν σε φαρμακείο της πόλης και αφού τον χτύπησαν και τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου, άρπαξαν 200 ευρώ από το ταμείο και διέφυγαν.

Ο 54χρονος φαρμακοποιός, που τραυματίστηκε από την επίθεση των δραστών, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Περιπολούντες αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, έχοντας στη διάθεσή τους την περιγραφή των χαρακτηριστικών των τριών ληστών.

Περίπου στις 2:45 τους εντόπισαν και συνέλαβαν τον έναν απ’ αυτούς. Οι άλλοι δύο, όμως, κατάφεραν να ανέβουν στην ταράτσα κτιρίου και εισέβαλαν μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε μία 19χρονη από το μπαλκόνι της. Αφού την απείλησαν πως θα την χτυπήσουν, την ακινητοποίησαν και παρέμειναν μέσα στο διαμέρισμα για να γλιτώσουν τη σύλληψη.

Μετά από ώρα, και υπό το φόβο ότι υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα της 19χρονης, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ένοπλοι δράστες αντιστάθηκαν, αλλά τελικά συνελήφθησαν.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα όπλο, 200 ευρώ και ένας μάλλινος σκούφος.

Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, απλή σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση, παράνομη βία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, αντίσταση και οπλοχρησία, ενώ παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.