Συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, είχε σήμερα ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, την πρώτη μετά την αποπομπή του από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, εξαιτίας δηλώσεων για την κακοποίηση των γυναικών.

Οι δύο άνδρες έτυχε να συναντηθούν στους διαδρόμους του Talk Radio καθώς ο πολιτικός αρχηγός είχε μεταβεί στον ραδιοσταθμό, προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη.

«Είχαμε μια συνάντηση, δεν έχω να πω κάτι, είχαμε μια πρώτη επαφή επιτέλους μετά τα όσα έχουν γίνει εις βάρος μου» τόνισε ο κ. Παπανώτας, ενώ υπογράμμισε πως είναι «όπως το υποψιαζόμουν» όσον αφορά τα γεγονότα που οδήγησαν την αποπομπή του από την ευρωλίστα.

Με άλλα λόγια άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξε παρεξήγηση.

«Θα έχουμε μια δεύτερη επαφή μέσα στις επόμενες ημέρες για να τα πούμε αναλυτικά» πρόσθεσε, δηλώνοντας ότι «υπήρχε υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε για πολιτικούς που είναι λουλούδες».

«Έπρεπε να μείνουμε στην αποπομπή που πρέπει να ήταν παραίτηση», σχολίασε ακόμη ο κ. Παπανώτας, λέγοντας πως «νομίζω ότι ο Πρόεδρος το κατάλαβε. Αλλάζει, μπαίνει στο νόημα, καταλαβαίνει τα πολιτικά του λάθη». Κατά τον ίδιο, και στο πλαίσιο του σχολιασμού πρόσφατης δημοσκόπησης, ανέφερε τέλος ότι «στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι προοδευτικοί πολίτες θέλουν ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς» και πως «θα πρέπει να γίνει ό,τι πρέπει ώστε να διεκδικήσουν αυτό που λέει ο εκλογικός νόμος».