Σε ένα καυστικό σχόλιο για το χθεσινό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών προέβη ο Δημήτρης Παπανώτας από το πάνελ της εκπομπής Happy Day του Alpha, με προφανή αποδέκτη τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη, που τον έκοψε από ψηφοδέλτιο του κόμματος

Ειδικότερα η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Κώστας Φραγκολιάς επέλεξαν να ανοίξουν την εκπομπή φορώντας συλλεκτικά μπλουζάκια των Coldplay, που έδωσαν συναυλίες το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ και πάνω στη συζήτηση ο Δημήτρης Παπανώτας έδειξε για μια ακόμη φορά την ενόχλησή του για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο, λόγω παλαιότερων δηλώσεών του αναφορικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές εις βάρος γυναικών.

«Αφού επιμένετε στους Coldplay, τον Μητσοτάκη τον ευχαρίστησαν εκεί (σ.σ. επειδή δόθηκε άδεια στο συγκρότημα να γυρίσει βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο), ο άλλος που έτρεχε; Τζάμπα και βερεσέ έτρεχε;», είπε αρχικά ο πρώην υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, εννοώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είχε πάει με τον σύζυγό του κ. Τάιλερ στη συναυλία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στη συνέχεια: «Ε, δεν τον ήξερε για να τον ευχαριστήσει». «Φαντάσου!», ανταπάντησε ο δημοσιογράφος.

«Εσύ τώρα ψάχνεις αφορμές για να πεις για τον Κασσελάκη, άσε να τα πεις στον Βερύκιο», του είπε η παρουσιάστρια. Σε εκείνο το σημείο ο Δημήτρης Παπανώτας ακούγεται να λέει: «Δεν έχω να πω τίποτα, καλή χώνεψη!».

Θυμίζουμε ότι χθες ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και έριξε την ψήφο του πρώτη φορά σε άλλη κόμμα. «Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Ο πλέον σοβαρός πολιτικός λόγος που άκουσα ήταν του κυρίου Ανδρουλάκη και χαίρομαι που βλέπω μία νίκη του στη μάχη της Κρήτης. Για πρώτη φορά ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Και το ΠΑΣΟΚ φέρει σοβαρή ευθύνη που πέσαμε στα βράχια. Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με την πολιτική» όπως είπε.