Μια ακόμα ξεχωριστή εμφάνιση πραγματοποίησε στην πασαρέλα του My Style Rocks, το απόγευμα της Παρασκευής (3/2), η Emilia Vodos. Όπως εξομολογήθηκε η όμορφη διαγωνιζόμενη στην παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας, Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε στη συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή επειδή θα συναντούσε την Kris Jenner.

Κάτι που δεν έπεισε, ωστόσο, ούτε την κριτική επιτροπή ούτε και τις συμπαίκτριες της με αποτέλεσμα να προσφερθούν στον τηλεοπτικό αέρα επικές ατάκες. «Δεν θεωρώ ότι έχεις κάνει κάτι ιδιαίτερο. Είναι όλα δέρμα, όμορφα, αλλά έχει ένα άνοιγμα τεράστιο μπροστά η φούστα και πάλι πίσω ένα άνοιγμα. Δηλαδή θέλει κάποιο κόνσεπτ συγκεκριμένο για να πας στην Kris Jenner;» αναρωτήθηκε, αρχικά, η Ρέινα Βενέτη.

«Εγώ εκεί γούσταρα να πάω, εκεί θα πάω και δεν με νοιάζει καθόλου τι λες! Δεν με νοιάζει γενικά η γνώμη σου γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι τι φοράω! Δεν αντιλαμβάνεσαι και δεν καταλαβαίνεις. Πρέπει πρώτα να κάτσεις να διαβάσεις λίγο, να ψαχτείς, να δεις κάποιες εικόνες και να βγεις λίγο» απάντησε, εμφανώς ενοχλημένη, η Emilia Vodos για να… συνεχιστεί η λεκτική τους διαμάχη.

Ρ.Β.: Αλήθεια; Τι να διαβάσω; Στο χωριό σου είχες Vogue; Αλήθεια, διάβαζες και Vogue στο χωριό σου;

E.V.: Ναι! Και στο χωριό μου και έξω από το χωριό μου και από εκεί που είσαι και εσύ. Καταλαβαίνεις τώρα… Για να μην μιλήσουμε τώρα…

Ρ.Β.: Έλα τώρα, αγάπη μου… Τι λες καλέ; Σοβαρά; Δεν κατάλαβα! Λοιπόν, θα ακούσεις την γνώμη μου όπως και όλων γιατί σε ενδιαφέρει και πρέπει να σε ενδιαφέρει. Εντάξει;

E.V.: Καλά, συνέχισε! Η δικιά σου, όχι, δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν έχεις τίποτα. Δεν έχει γνώση πάνω σε τίποτα βασικά. Δεν σχολιάζεις κάτι. Έρχεσαι εδώ και φοράς μια ζώνη για φούστα! Εμείς δεν μπορούμε να έχουμε σκισίματα; Έλα, come on…

Δυσανασχέτησε η Emilia με τον Δημήτρη Σκουλό – «Η υπομονή μου θα λείπει σε λίγο»

Η Emilia Vodos είναι αν μη τι άλλο μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του My Style Rocks τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τις ατάκες της.

Η δράση – αντίδραση που υπάρχει με τους κριτές είναι πολλές φορές απολαυστική αφού δεν διστάζει να τους αντιμετωπίσει και να εκφράσει την άποψή της.

Αυτή τη φορά και καθώς ο Δημήτρης Σκουλός της έλεγε πώς συνεχώς από το look της κάτι λείπει, εκείνη δεν κρατήθηκε και του απάντησε με αρκετή δόση ειρωνείας.

«Η υπομονή μου θα λείπει σε λίγο», του είπε, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ξεσπά σε γέλια!

Έκρηξη άνευ προηγουμένου από την Βασιλική – «Δεν είμαστε καλά ρε»

Μια διαφορετική ενδυματολογική επιλογή παρουσίασε η Βασιλική Λιγνού στο My Style Rocks το απόγευμα της Παρασκευής (3/2) στον ΣΚΑΪ. Μια επιλογή που, όμως, δεν εντυπωσίασε καθόλου τόσο τις συμπαίκτριες της όσο και την κριτική επιτροπή που εκφράστηκαν με λόγια αιχμηρά για εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη ενόχληση όταν δέχθηκε… -1 από την Χριστιάννα Κατσιέρη. «Έβαλα -1, ναι, γιατί αν βαθμολογεί η Βασιλική την Όλγα με 2, η Βασιλική θεωρείται για -2 απλά δεν έβαλα -2 για να μην το πιάσει η κάμερα σαν 2. Οπότε της έβαλα -1. Όταν βαθμολογείς να είσαι αντικειμενική και να μην πηγαίνεις με θέμα συμπάθειας γενικότερα».

Αυτή την αιτιολόγηση διαδέχθηκε ένας έντονος καβγάς ανάμεσα στις δυο παίκτριες του My Style Rocks στον οποίο και προστέθηκε η Όλγα Κοτλιδά. «Αλλουνού παπά ευαγγέλιο είναι όλο αυτό! Είναι η μία μπάντα και η άλλη μπάντα! Δεν θα κάτσουμε τώρα να τα βρούμε. Αυτό το λες εσύ, Όλγα και εγώ δεν σου κάνω επίθεση. Είσαι παράλογη γιατί εμένα αυτό το στιλ είναι το δικό μου! Αυτό παρουσιάζω όπως παρουσιάζεις και εσύ το δικό σου. Σοβαρά τώρα; Δεν είμαστε καλά ρε» τόνισε μεταξύ άλλων, εμφανώς ταραγμένη, η Βασιλική Λιγνού.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, εξέφρασε το παράπονο της κάτι που, ωστόσο, προκάλεσε την αντίδραση του έτερου κριτή του My Style Rocks, Στέλιου Κουδουνάρη. «Δεν μπορώ να βλέπω -1 και να μην με επηρεάζει! Το καταλαβαίνεις, Ηλιάνα; Δεν πάει έτσι! Εντάξει».

«Πάντα ανοίγουν αυτές οι κουβέντες όποτε έρχεσαι εσύ εδώ μπροστά, Βασιλική και πραγματικά πιστεύω ότι αναλώνεις όλη την ενέργεια σου στο να μην αφήσεις καμιά κουβέντα να πέσει κάτω παρά στα σύνολα που θα φέρεις. Δηλαδή αν εδώ τσακώνεστε έτσι μπροστά στις κάμερες, πίσω τι κάνετε; Πιάνεστε μαλλί με μαλλί μεγάλες γυναίκες;» αναρωτήθηκε ο γνωστός σχεδιαστής.

«Πίσω όλες είναι, «ωραία είσαι» και «σου σου» «μου μου» και ερχόμαστε εδώ βάζουμε ένα! Εγώ το έχω πει, ποτέ δεν έχω πει καλή κουβέντα και να έρθω να κάνω κάτι άλλο μπροστά σας. Όπως επίσης ποτέ δεν έχω έρθει όπως το παρουσιάζετε εσείς σήμερα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έχω εγώ αυτή την αντιμετώπιση που προσπαθώ, πραγματικά και το ξέρω εγώ που κάθομαι και σκάω στο σπίτι μου για να έρθω εδώ και να φέρω εικόνες! Προσπάθησα να κάνω ένα στιλ αλλά όχι και το τίποτα! Όχι και το τίποτα» τόνισε χαρακτηριστικά η Βασιλική Λιγνού στο τελευταίο επεισόδιο του My Style Rocks.