Μια ανάσα από τα Χριστούγεννα οι τέσσερις φιναλίστ του GNTM 4 στόλισαν τη βίλα του διαγωνισμού. Ο Γιώργος Καράβας μπήκε στο σπίτι και σε ρόλο Άγιο Βασίλη μετέφερε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και μπόλικα στολίδια. Αφού η Κυβέλη, ο Κωνσταντίνος, η Όλγα και η Ειρήνη στόλισαν το σπίτι είχαν μια πολύ όμορφη κουβέντα με τον Γιώργο, ο οποίος λίγο μετά τους έδωσε τα δώρα τους.

Στην συνέχεια, οι φιναλίστ του ημιτελικού ενημερώθηκαν για τη δοκιμασία. Μια δοκιμασία με πολύ fun διάθεση. Σε αυτή οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι έπρεπε να μεταμορφωθούν σε disco queens και kings με μια αίσθηση από το Studio 54.

Η Κυβέλη που είχε την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο σετ είχε και το τελευταίο αβαντάζ του GNTM 4. Ποιο ήταν αυτό; Να επιλέξει τη σειρά που θα φωτογραφηθεί.

Στην συνέχεια, οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά στους κριτές του GNTM 4 για να μάθουν πώς τα πήγαν. Εκεί παρατήρησαν πως έλειπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και πως ο Δημήτρης Σκουλός φορούσε μάσκα. Ο φωτογράφος τους εξήγησε πως: «Λόγω της έξαρσης προτιμώ να προφυλάσσομαι γιατί έχω και ένα νεογέννητο σπίτι» και τους καθησύχασε.

Σε ότι αφορά στην απουσία της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, η Ζενεβιέβ τους τόνισε πως είναι καλά και πως θα τους μιλούσε εκείνη σε λίγη ώρα.