Ο παγκοσμίου φήμης μουσικός και καμάρι της Τουρκίας, Χουσείν Κενάν, επιστρέφει απ’ την περιοδεία του στο κτήμα του θείου του, για να περάσει τις διακοπές μαζί με τη μητέρα του. Όλη η πόλη με αγωνία περιμένει να υποδεχτεί τον σπουδαίο της καλεσμένο. Όμως τη μεγαλύτερη αγωνία την έχει ο θείος του, ο Σαΐμπ Πασά, ο οποίος είναι υποψήφιος πρόεδρος.

Η συμμετοχή του Κενάν στην προεκλογική του καμπάνια μπορεί να του αποφέρει μεγάλα οφέλη.
Στο μεταξύ δυσάρεστες αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια του Κενάν έρχονται στην επιφάνεια. Στην έπαυλη του Σαΐμπ Πασά, ο Κενάν συναντά τη Λέιλα, την πρώτη του αγάπη, που είναι τώρα παντρεμένη με τον Τζεμίλ, τον γιο του θείου του. Ο Τζεμίλ δεν χαίρεται καθόλου για την άφιξη του Κενάν και αυτό δε διστάζει να το δείξει.

Πάντα υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ τους. Ο Κενάν γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των γυναικών της περιοχής. Όλες ανυπομονούν να γνωριστούν μαζί του, ανάμεσά τους και η Τζαβιντάν, πάμπλουτη ιδιοκτήτρια χαλυβουργείων.

Ο Κενάν, που έχει βιώσει μεγάλο πόνο στο παρελθόν, είναι αποφασισμένος, να μην ερωτευθεί ξανά. Όμως η όμορφη Λάμια θα του φανερώσει την πραγματική αγάπη.