Η Γκιουμούς, ετοιμάζεται για την επαγγελματική συνάντηση και αρνείται την πρόταση του Μεχμέτ να τη συνοδεύσει. Ο Μέχμετ την παρακολουθεί και την ώρα της συνάντησης κάθεται απέναντι της. Η Γκιουμούς τον βλέπει και σαστίζει, εκείνος της στέλνει σημείωμα «είσαι ότι πιο σημαντικό για μένα» και τον πιάνει κρίση ζήλειας, βλέποντας την να μιλάει με τον υπεύθυνο της εταιρείας.

Η συνάντηση τελειώνει με επιτυχία και ο Μεχμέτ προτείνει στη Γκιουμούς να πάνε σπίτι του, εκείνη όμως αρνείται και επιστρέφει στο ξενοδοχείο της.

Η Γκιουλσούν παρά τις αντιδράσεις της Σερέφ αποφασίζει να υιοθετήσει τον Ντογούς. Η Μπαχάρ προσπαθεί ακόμα μια φορά ανεπιτυχώς να πείσει τον Μπερκ να επιστρέψει στο σπίτι.

Ο Μεχμέτ κι ο Ονούρ δουλεύουν εντατικά στην εταιρεία. Η Πινάρ συναντιέται με την Γκιουμούς, και βρίσκουν το νέο κατάλληλο σπίτι για τη Γκιουμούς.

Η Γκιουμούς πετυχαίνει το στόχο της και είναι ενθουσιασμένη με τη καινούργια της δουλειά και το νέο της σπίτι. Ο Μεχμέτ, είναι αποφασισμένος να την κερδίσει και την καλεί το βράδυ να συναντηθούν.

Όμως, ένα τηλεφώνημα που λαμβάνει τελευταία στιγμή ο Μεχμέτ αναβάλει τα σχέδια τους.