Εντάσεις σε καθημερινή βάση υπάρχουν και στο φετινό My Style Rocks. Μάλιστα στο επεισόδιο της Πέμπτης (14/9) ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε έξαλλος. Η Ντένη αποφάσισε να πάει σε εκδήλωση συνδέσμου επιχειρηματιών γυναικών στις 8 το βράδυ με ένα καθημερινό outfit που σε καμία περίπτωση δεν είχε θέση ούτε στο event, αλλά ούτε και στον διαγωνισμό μόδας.

Καθόλου δεν άρεσε στον Κύπριο κριτή η εμφάνισή της, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε μπροστά του. Η δε, στάση της διαγωνιζόμενης απέναντι στις συμπαίκτριές της, αλλά και στην επιτροπή, με ένα μπλαζέ στυλ που έδειχνε και να βιαριέται τον έκανε να βγει εκτός εαυτού.

Τον λόγο πήρε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία ρώτησε την Ντένη πώς θα της φαινόταν αν διοργάνωνε η ίδια αυτό το event και μια καλεσμένη της ερχόταν με σκισμένο τζιν, ασιδέρωτο ζακετάκι και μπλουζάκι που διαφανίζει από το οποίο φαινόταν και το σουτιέν και δεν είναι καλαίσθητο.

Η παίκτρια έβγαλε αμέσως… νύχια ρωτώντας την κριτή αν είναι καλύτερο το ντύσιμο της Αμάντας όπου φαίνεται το στήθος της.

Εκεί παρενέβη ο Στέλιος Κουδουνάρης που φαινόταν πως… καθόταν σε αναμένα κάρβουνα με αυτά που άκουγε: «Ποιο στήθος καλέ φαίνεται; Είμαστε με τα καλά μας τώρα; Το 2023, έχει η κοπέλα δύο κουμπιά ξεκούμπωτα και της θα πεις πως φαίνεται το στήθος της; Τι λες τώρα; Τώρα γυναίκα προς γυναίκα γυρνάς και της λες πως έχει δυο κουμπιά ξεκούμπωτα και πού θα πάει έτσι; Σε παρακαλώ πολύ. Να σου πω κάτι; Πάρα πολύ ώρα η Σοφία προσπαθεί να σου πει κάτι πολύ απλό. Έχεις ντυθεί λες και πας για παγωτό στη γειτονιά σου. Έχεις έρθει εδώ για να μας τρολάρεις; Γιατί σε ακούω έτσι όπως μιλάς και στις συμπαίκτριές σου και νομίζω πως απλά χάνουμε τον χρόνο μας. Πες μου την αλήθεια. Είναι αυτό μόδα για δύο χρόνια μετά;» πήρε… φόρα ο κριτής και δεν σταματούσε:

«Μας κοροϊδεύεις; Τι να διορθώσουμε παιδί μου από εδώ; Από εδώ πρέπει να σου πούμε πήγαινε σπίτι σου και κοιμήσου δύο μέρες να συνέλθεις», της είπε γεμάτος ένταση όταν εκείνη προσπάθησε να ψελλίσει ότι έχει έρθει στο σόου για να διορθωθεί.

Η Σοφία Χατζηπαντελή πήρε ξανά τον λόγο προκειμένου να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα, με τη Ντένη να μένει άναυδη με τον εκνευρισμό του κριτή.

Χαμός με το κράξιμο στη Χριστίνα, αλλά το αυτί της δεν ίδρωσε

Στα γενέθλια του πρώην της που θα γίνουν σε σκάφος στη Σχοινούσα πήγε η Χριστίνα και το look της δίχασε τις συμπαίκτριές της προκαλώντας πικρές ατάκες και μούτρα στο My Style Rocks.

Οι μονάδες και τα δυάρια έπεσαν σωρηδόν.

Η Ντένη αποδόμησε την εικόνα της λέγοντας πως τίποτα από ό,τι φόρεσε η Χριστίνα δεν ταίριαζε με τα υπόλοιπα κομμάτια του outfit και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

«Είναι πολύ δύσκολο να βάλω 1. Μου αρέσουν όλα τα ρούχα που φοράς και τα αξεσουάρ, τα παπούτσια, το τσαντάκι, τα γυαλιά, το πουκάμισο εκπληκτικό, αλλά δεν ταιριάζει στο δικό μου μάτι τίποτα μεταξύ τους. Εκτός ότι είσαι εκτός κόνσεπτ, έτσι στη Σχοινούσα δεν πας. Το μαντήλι δεν μου αρέσει καθόλου».

«Θα περίμενα το 1 από κάποια άλλη κοπέλα που έχει κάνει τεράστια προσπάθεια θα το δεχόμουν. Από εσένα με τέτοιο ντύσιμο και μηδέν προσπάθεια συγγνώμη Ντένη μου. Από εδώ μπαίνει από εκεί βγαίνει. Άλλα ντ’ άλλων είναι αυτά που λες».

Φυσικά βέβαια δεν ήταν η μόνη αψιμαχία της ημέρας. Πιστό στις παραδόσεις του το My Style Rocks χάρισε και άλλες όπως αυτή της Αμάντας με τη Χριστίνα.

Ούτε στην Αμάντα άρεσε ιδιαίτερα η εμφάνισή της και το ανέλυσε:

«Το παπούτσι καταπληκτικό, η καπελαδούρα αρέσει, την τσάντα, την πασμίνα τη θεωρώ μίζερη. Το παντελόνι και το πουκάμισο μου αρέσει, αλλά το παντελόνι είναι πολύ μακρύ, θα σου λερωθεί. Έχεις πολύ ωραίο σώμα, αλλά το παντελόνι με το πουκάμισο κάνει μία ακαταστασία. Θα φοράς ένα κορσεδάκι για να είναι ίσιο. Αν κοιταχτείς θα σου κάνει μία κοιλιά που δεν την έχεις».

«Κορσέ το καλοκαίρι στο σκάφος; Το ακούσαμε και αυτό, αλλά με όλα αυτά που ακούμε δεν είναι τρελό. Η κοιλιά μου είναι τόσο flat που ό,τι και να βάλω πάλι δεν θα έχω κοιλιά» απάντησε η Χριστίνα.

«Λες τα δικά σου, δεν ακούς αυτό που σου λέω» τόνισε απηυδισμένη η Αμάντα.

«Λύγισε» μπροστά στους κριτές η Γεωργία: «Θα ήθελα να μην είναι τόσο σκληρές»

Εκτός από καβγάδες είχαμε όμως και κλάματα με τη Γεωργία να ξεσπά για τη σκληρή κριτική που άκουσε για το look της, το οποίο δεν ταίριαξε με το κόνσεπτ ότι πηγαίνει σε έκθεση ζωγραφικής.

Η Χριστίνα έκανε αρκετά σαφές ότι η Γεωργία ντύθηκε πιο glamorous από όσο θα έπρεπε για την περίσταση φορώντας τα γυαλιά ηλίου της για να μην… τυφλωθεί.

Η δε Αμάντα επενέβη συμφωνώντας με τη Χριστίνα. Το χρυσό σακάκι και τα επίσης χρυσά πέδιλα, της χτύπησαν άσχημα στα μάτια, η οποία της είπε πως τη βαθμολόγησε με «2» λόγω του ότι αυτά τα δύο κομμάτια δεν ταιριάζουν καθόλου στην περίσταση.

Κάτι που βρήκε φυσικά απολύτως αντίθετη στην άποψή της την Γεωργία, η οποία πέρασε στην… επίθεση λέγοντας πως δεν θα μπορούσε απόγευμα προς βράδυ να μην ντυθεί λίγο πιο επίσημα.

Το απαξιωτικό ύφος της Γεωργίας απέναντι σε όσα άκουγε και η ειρωνεία της, ενόχλησαν την Αμάντα, η οποία της είπε με εξίσου έντονο ύφος:

«Μην παίρνεις αυτό το ύφος… θα τρελαθώ. Μάθε να ακούς!».

«Σίγουρα κάνω προσπάθεια και θεωρώ ότι οι συμπαίκτριές μου δεν το αντιλαμβάνονται. Θα ήθελα να μην είναι σκληρές» είπε η Γεωργία στους κριτές με τον Στέλιο Κουδουνάρη να τη συμβουλεύει να μην επηρεάζεται τόσο εύκολα.