Είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες του τηλεοπτικού τοπίου. Η Κατερίνα Καινούργιου που φέτος ανήκει στην ομάδα του «Δέστε τους» είναι μια γυναίκα που φροντίζει καθημερινά για την εμφάνισή της με απλές αλλά ουσιαστικές κινήσεις.

Η παρουσιάστρια υποστηρίζει πως το ντεμακιγιάζ είναι πολύ βασικό για την υγεία του δέρματος. Η ίδια χρησιμοποιεί ειδικό λάδι για να ξεβάφει τα μάτια, ενώ μια ενυδατική κρέμα της είναι απαραίτητη πρωί και βράδυ. Για το πρόσωπο η λαμπερή παρουσιάστρια προτιμά προϊόντα φαρμακείου αφού είναι πιο αποτελεσματικά και πιο οικονομικά.

Η φροντίδα δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο καθώς η Κατερίνα φροντίζει να ενυδατώνει το σώμα της να το με baby oil μετά από κάθε μπάνιο, ενώ η ίδια προτείνει και κρέμες που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα.

Η παρουσιάστρια δεν προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της, αφού λατρεύει τις σοκολάτες. Ωστόσο δεν παραλείπει να πίνει δύο μεγάλα μπουκάλια νερό και δύο φλιτζάνια πράσινο τσάι. Η Κατερίνα συνιστά σε όλους να κάνουν ένα τεστ δυσανεξίας.Όπως λέει η ίδια στο Έθνος: «Είχα παρατηρήσει ότι πολλές φορές έτρωγα κάτι και ένιωθα να πρήζομαι. Έκανα λοιπόν ένα τεστ δυσανεξίας στις τροφές και διαπίστωσα μερικά πολύ σημαντικά πράγματα για τη διατροφή μου. Για παράδειγμα το άσπρο ψωμί μου προκαλεί πρηξίματα οπότε το αντικατέστησα με μαύρο. Το ίδιο και με το γιαούρτι που το αντικατέστησα με σόγια. Είναι ένα τεστ που βοηθάει πολύ στο να τρώμε τις τροφές εκείνες που μας είναι εύπεπτες».