Χαρά, συγκίνηση, κέφι όλα τα είχε ο γάμος του Alec Baldwin με την Hilaria Thomas, για τον οποίο μίλησε πρώτη φορά ο ηθοποιός μια εβδομάδα μετά την κλειστή τελετή, που έγινε ενώπιον 175 συγγενών και φίλων.

Είναι ο δεύτερος γάμος του διάσημου ηθοποιού, χρόνια μετά το χωρισμό του από την πρώτη του σύζυγο, Kim Basinger. Μιλώντας στο «Hello», ο 54χρονος Baldwin, δεν μπόρεσε να μην κρύψει τη συγκίνηση του, δηλώνοντας σίγουρος, πως αυτή τη φορά πήρε τη σωστή απόφαση, και εξηγώντας τι τον έκανε να παντρευτεί την αγαπημένη, τρεις μόλις μήνες μετά τον αρραβώνα τους.

«Ο γάμος φτιάχτηκε για να δεσμευτείς με κάποιον που το αξίζει. Κι εγώ γνώρισα κάποια, που το αξίζει πραγματικά!».

Ο 54χρονος ηθοποιός και η 28χρονη σύζυγος του, δασκάλα της yoga, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου, στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα η Hilaria, μιλώντας στο περιοδικό, τόνισε πως «ποτέ δεν περίμενε να ερωτευτεί έναν άνδρα 26 χρόνια μεγαλύτερο της, αλλά ο έρωτας δεν ξέρεις πότε θα σε χτυπήσει».

Από την τελετή, δεν έλειπε φυσικά η 16χρονη κόρη του Baldwin, Ireland, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.