Είσαι ικανοποιημένος με τη φυσική σου κατάσταση; Θα ήθελες να μπορείς να την παρακολουθείς πιο στενά και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές για να τη βελτιώσεις; Μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνος!

Όπως εσύ, εγώ και σχεδόν το 50% των Ευρωπαίων αντιμετωπίζουμε την ίδια πρόκληση. Σύμφωνα με την 2023 HUAWEI Health Survey, πάνω από το 50% των Ευρωπαίων δηλώνουν δυσαρεστημένοι με την υγεία τους. Ωστόσο, υπάρχει ένα ελπιδοφόρο στοιχείο: Το 88% των χρηστών smartwatches συμφωνούν ότι οι λειτουργίες παρακολούθησης υγείας στις έξυπνες συσκευές τους έχουν βελτιώσει σημαντικά τη φυσική τους κατάσταση.

Με άλλα λόγια, η πλειονότητα ενδιαφέρεται για την ευεξία της, αλλά δεν είναι ικανοποιημένη με την τρέχουσα κατάσταση. Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν περισσότερο τους Ευρωπαίους είναι η αρτηριακή πίεση, η οποία αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς δείκτες υγείας που πρέπει να παρακολουθούμε τακτικά.

Το HUAWEI WATCH D2: Ο απόλυτος σύμμαχος στην καρδιακή υγεία

Η καρδιακή υγεία είναι ζωτικής σημασίας για τη γενική μας ευεξία, αλλά συχνά παραμελείται λόγω της έλλειψης καθημερινής παρακολούθησης. Εδώ είναι που το HUAWEI WATCH D2 αλλάζει τα δεδομένα.

Το HUAWEI WATCH D2 έρχεται για να καλύψει μια σημαντική ανάγκη: την παρακολούθηση της καρδιάς μας σε καθημερινή βάση, εύκολα και αποτελεσματικά. Η καινοτόμος τεχνολογία που διαθέτει του επιτρέπει να παρακολουθεί συνεχώς την αρτηριακή πιεση (ABPM) μέσω του καρπού πιστοποιημένη από τους φορείς NMPA και MDR, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό το χαρακτηριστικό του δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις μεταβολές στα επίπεδα της πίεσης του χρήστη με απόλυτη ακρίβεια, επιτρέποντας έγκαιρες παρεμβάσεις σε περίπτωση ανωμαλιών.

Με τη χρήση της ειδικής περιχειρίδας που φουσκώνει, το D2 επιτρέπει την εύκολη και αξιόπιστη παρακολούθηση της πίεσης, ενώ χάρη στο σύστημα HUAWEI TruSense, οι χρήστες απολαμβάνουν γρήγορα και αξιόπιστα αποτελέσματα. Επίσης, με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, οι χρήστες μπορούν να μετρήσουν 9 δείκτες υγείας του σώματος και να δημιουργήσουν μια αναφορά επισκόπησης της υγείας για να εντοπίσουν πιθανούς κινδύνους. Αυτά περιλαμβάνουν καρδιακό ρυθμό, αρτηριακή πίεση, οξυγόνωση αίματος (SpO2), άγχος, θερμοκρασία δέρματος, ΗΚΓ, ελαστικότητα αγγείων, έλεγχο αναπνοής και επίγνωση της αναπνοής κατά τον ύπνο. Το HUAWEI WATCH D2 είναι επίσης το πρώτο smartwatch της Huawei με λειτουργία ανάλυσης πίεσης στην επισκόπηση της υγείας.

Έγκαιρη ανίχνευση προβλημάτων υγείας

Η δυνατότητα του HUAWEI WATCH D2 να εντοπίζει προβλήματα υγείας προτού εξελιχθούν σε σοβαρές καταστάσεις είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματά του. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της πρόληψης, και το HUAWEI WATCH D2 δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν προσεκτικά τα ζωτικά τους σημεία και να αναγνωρίζουν πρώιμα σημάδια πιθανών προβλημάτων.

Ανιχνεύοντας ανωμαλίες στον καρδιακό ρυθμό ή την αρτηριακή πίεση, το HUAWEI WATCH D2 μπορεί να ειδοποιήσει τους χρήστες για πιθανούς κινδύνους, όπως υπέρταση ή ακανόνιστους καρδιακούς παλμούς, που μπορεί να αποτελέσουν προειδοποιητικά σημάδια για μεγαλύτερα προβλήματα, όπως καρδιακές παθήσεις ή εγκεφαλικά επεισόδια. Έτσι, παρέχεται η δυνατότητα έγκαιρης δράσης, είτε πρόκειται για αλλαγές στον τρόπο ζωής είτε για ιατρικές παρεμβάσεις.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι το HUAWEI WATCH D2 επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την υγεία αγαπημένων προσώπων, ειδικά εκείνων που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες. Η άμεση ενημέρωση και οι ειδοποιήσεις που παρέχει το smartwatch μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων, βοηθώντας μας να ανταποκριθούμε έγκαιρα σε πιθανά προβλήματα.

Πέρα από την καθημερινή παρακολούθηση της πίεσης, το HUAWEI WATCH D2 προσφέρει και άλλα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως τη διαχείριση του στρες, την παρακολούθηση του ύπνου, που το καθιστούν ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για την υγεία μας. Ο συνδυασμός ανεμπόδιστης καθημερινής χρήσης και προσωποποιημένης παρακολούθησης το κάνει ιδανικό για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και τρόπου ζωής.

Είτε πρόκειται για έναν πολυάσχολο επαγγελματία είτε για κάποιον με υπάρχοντα προβλήματα υγείας, το HUAWEI WATCH D2 μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες τους, προσφέροντας πολύτιμες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της υγείας τους.

HUAWEI WATCH Ultimate & GT5 Series: Ένας συνδυασμός ευεξίας, στιλ και καινοτομίας

Πέρα από το HUAWEI WATCH D2, η HUAWEI προσφέρει και άλλες εξαιρετικές επιλογές για την παρακολούθηση της υγείας, όπως τα HUAWEI WATCH Ultimate και HUAWEI GT5 Series, που ανεβάζουν τον πήχη με τις premium δυνατότητές τους και τον κομψό σχεδιασμό τους.

Για όσους θέλουν να συνδυάσουν την υγεία με το στυλ, το HUAWEI WATCH Ultimate προσφέρει premium λειτουργίες παρακολούθησης και κομψή σχεδίαση. Εξοπλισμένο με εξελιγμένους αισθητήρες και ανθεκτική κατασκευή, το HUAWEI WATCH Ultimate παρέχει ολοκληρωμένη παρακολούθηση της καρδιακής υγείας, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει τις καθημερινές δραστηριότητες. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα smartwatch που δεν παρακολουθεί μόνο την υγεία τους, αλλά τους βοηθά να την ενισχύσουν, διατηρώντας παράλληλα ένα αξεπέραστο στυλ.

Παράλληλα, τα HUAWEI Watch GT5 Series ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογίες παρακολούθησης της υγείας και της φυσικής κατάστασης, με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και εξαιρετικά ανθεκτικό design, κάνοντάς τα την ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση αλλά και για απαιτητικές δραστηριότητες.

Τα νέα smartwatch της HUAWEI, HUAWEI WATCH D2, HUAWEI WATCH Ultimate και HUAWEI WATCH GT5 Series, δεν είναι απλά αξεσουάρ τεχνολογίας. Έχουν πλέον γίνει εργαλεία απαραίτητα για την υγεία και την ευεξία μας, επιτρέποντας καθημερινή παρακολούθηση ζωτικών λειτουργιών και δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε έγκαιρα σε πιθανά προβλήματα.

Τα νέα smartwatches HUAWEI WATCH D2 και HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition είναι διαθέσιμα μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei και για κάθε αγορά παίρνετε δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5i καi HUAWEI FreeBuds Pro 3, αντίστοιχα.

Τα νέα HUAWEI WATCH GT5 και HUAWEI WATCH GT5 Pro είναι διαθέσιμα μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei και για κάθε αγορά παίρνετε δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5i. Οι προσφορές ισχύουν έως το τέλος Οκτωβρίου ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

Όλα τα wearables της HUAWEI είναι συμβατά με iOS και Android συσκευές, κάνοντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα της υγείας και τις αθλητικές λειτουργίες προσβάσιμες σε περισσότερους χρήστες.

Επίσης, με τα νέα smartwatch της HUAWEI δικαιούστε δωρεάν 3μηνη συνδρομή στο HUAWEI Health+, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε πληθώρα αποκλειστικών πλεονεκτημάτων, όπως προπονήσεις από επίπεδα για αρχάριους έως προχωρημένους, πρόγραμμα Stay Fit και ασκήσεις αναπνοής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.