Έκλεψε την παράσταση για μια ακόμα φορά η Beyonce με την εμφάνιση που έκανε στο show της ITV «Μια βραδιά με την Beyonce» είτε ήταν casual είτε ήταν sexy, τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, η 30χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με μια μίνι τουαλέτα, στα χρώματα του πορτοκαλί και του χρυσού και τραγούδησε με την βοήθεια των θαυμαστών της όλες τις επιτυχίες της.

Πάντως η μεγάλη ανατροπή έγινε όταν σε επόμενη εμφάνισή της αποφάσισε να αποχωριστεί τα ψηλοτάκουνά της και να τραγουδήσει ξυπόλητη, έτσι όπως ενδεχομένως να ταίριαζε καλύτερα σε μια εγκυμονούσα. Καθισμένη στο πάτωμα ερμήνευσε όσα τραγούδια την έκαναν γνωστή στο κοινό αλλά και την τελευταία επιτυχία της «Best Thing I Never Had» που το τραγούδησε καθισμένη σε μια καρέκλα.

Νωρίτερα, η Beyonce, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Katie Couric για το «ABC’s 20/20», είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της και για το πόσο ανόητα θεωρεί όλα τα δημοσιεύματα που μιλούσαν ψεύτικη εγκυμοσύνη. «Ξέρεις, είναι κάποια πράγματα που είναι τόσο μακριά μου, δεν με επηρεάζουν καν, είμαι χαλαρή, είναι τόσο πολύ γελοία όλα αυτά».