Για το ενδεχόμενο σύναψης μιας νέας σχέσης και για το τι έμαθε μέχρι σήμερα για την αγάπη και τις σχέσεις, μίλησε η Τζένιφερ Λόπεζ, με αφορμή τη φωτογράφιση της για το εξώφυλλο του περιοδικού Glamour για το τεύχος Δεκεμβρίου.

«Νομίζω ότι τελικά πήρα το καλύτερο μάθημα. Πρέπει πρώτα να αγαπάς τον εαυτό σου. Πρέπει πρώτα να μάθεις να τα πηγαίνεις καλά μαζί του και μετά με οποιονδήποτε άλλο. Πρέπει να εκτιμάς τον εαυτό σου και να ξέρεις ότι αξίζεις τα πάντα. Αν δεν εκτιμήσεις τον εαυτό σου δεν μπορείς να έχεις μια υγιή σχέση» δήλωσε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης, δήλωσε: «Νομίζω ότι για να δώσεις μια ευκαιρία σε κάποιον και να τον γνωρίσεις πραγματικά, θα πρέπει να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Σχετικά με το στυλ ντυσίματος της είπε: «Τα πράγματα που μου άρεσαν όταν ήμουν 16 στο Μπρονξ, τα τζιν και τα κομμένα t-shirt, μου αρέσουν ακόμα. Αλλά έχω δει τόσα διαφορετικά στυλ ταξιδεύοντας τα οποία συνδύασα για να φτιάξω τη δική μου σειρά ρούχων. Το στυλ μου προέκυψε από το που ξεκίνησα μέχρι το πού βρίσκομαι σήμερα», κατέληξε η Τζένιφερ.