Σε πάρτι που έγινε στα πλαίσια του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Τορόντο ο Georgre Clooney εμφανίστηκε με το νέο του έρωτα, το μοντέλο Stacy Keibler.

Η Stacy Keibler που είναι μοντέλο, ηθοποιός και πρώην επαγγελματίας παλαιστής, είναι γνωστή για το ασυνήθιστα μεγάλο μήκος των ποδιών της. Η εκτυφλωτική ξανθιά, εκτός των διακρίσεων της στην πάλη και τις εμφανίσεις της σε show του ΑΒC, πήρε μέρος στο δεύτερο κύκλο του αμερικανικού Dancing with the stars και τερμάτισε τρίτη. Μάλιστα οι κριτές την αποκαλούσαν «πιστόλι» και« όπλο μαζικής αποπλάνησης».

Αν και η σχέση τους έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι μετά το χωρισμό του Clooney από την Elisabetta Canalis , έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στην καναδική πρωτεύουσα στο πάρτι του περιοδικού Vanity Fair.

Τα αμερικανικά έντυπα σχολίασαν θετικά τη συμπεριφορά της Keibler η οποία ήταν μεν στο πλευρό του διάσημου εργένη αλλά έδειχνε αυτόνομη και ανεξάρτητη συνομιλώντας με διάφορες παρέες.

«Οι δύο τους μοιάζουν να έχουν βρει την ισορροπία σαν ζευγάρι, ήταν τρυφεροί ο ένας με τον άλλον χωρίς υπερβολικές διαχυτικότητες» μετέφερε στο αμερικανικό περιοδικό US Weekly άνθρωπος που ήταν παρών.

Στην πρεμιέρα της ταινίας  Ides of March η Stacy ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του αμερικανικού People ποια στοιχεία του Clooney της αρέσουν περισσότερο. H απάντηση της ήταν χαρακτηριστική: « Στον George μου αρέσουν τα πάντα!».