Απατεώνας από το Ηράκλειο της Κρήτης έβαλε στο μάτι ζευγάρι ηλικιωμένων και μέσα σε δέκα μέρες μπήκε στο σπίτι τους δύο φορές και τους έκλεψε χρηματικά ποσά.

Όπως μεταδίδει το cretalive, παριστάνοντας τον αστυνομικό μπαίνει στο σπίτι που ζούνε οι ηλικιωμένοι και λέγοντας πως ο ληστής βρέθηκε και πως θα τους επιστρέψει τα χρήματα, προφασίζεται έναν τρόπο και πηγαίνει στα δωμάτια του σπιτιού για να… επαναλάβει το έργο του.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί σε βίντεο, αφού συγγενείς του ηλικιωμένου ζευγαριού είχαν τοποθετήσει στο σπίτι κάμερα, αλλά ποτέ δεν περίμεναν πως θα έβλεπαν κάτι τέτοιο.

Ο 47χρονος, ο οποίος ήδη βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, είχε το θράσος να ξαναπάει στο σπίτι των γερόντων, να τους χαιρετίσει και να συστηθεί ως αστυνομικός της Χερσονήσου. «Τον βρήκαμε τον κλέφτη» είπε στη γιαγιά.

«Ένα κ@λ@παιδο από τις Μοίρες είναι». Μάλιστα κατακεραυνώνει τη γιαγιά που βάζει ξένους στο σπίτι της.

Ρωτάει τη γιαγιά να του υποδείξει που είχε βάλει τα λεφτά ώστε να τραβήξει δύο φωτογραφίες για τη δικογραφία. Η ανυποψίαστη ηλικιωμένη το πιστεύει και τον κατευθύνει στο σημείο που είχε το πορτοφόλι της, όσο αποκαλεί “κερατά” τον δράστη από τις Μοίρες. Η ίδια παραμένει καθήμενη λόγω κινητικών προβλημάτων όσο ο απατεώνας «ξαφρίζει» εκ νέου τα λεφτά της.

Δείτε το απίστευτο βίντεο