Λάτρης των θαλασσινών είναι ο μεγάλος τροβαδούρος, Γιάννης Πάριος. Και βέβαια, ως γνήσιος νησιώτης, γνωρίζει πολύ καλά από ψάρια, οπότε δεν τα τρώει όπου κι όπου.

Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV», όταν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη δεν χάνει ευκαιρία και πηγαίνει για θαλασσινά μεζεδάκια σε ταβέρνα που βρίσκεται έξω από την πόλη.

Πάνε χρόνια από τότε που την ανακάλυψε και έκτοτε έχει γίνει πολύ καλός φίλος με τον ιδιοκτήτη. Έτσι, είναι σίγουρος για την ποιότητα, αλλά και για την περιποίηση που του παρέχεται.