Mια ιδιαίτερα ερωτική συναυλία έδωσε ο Πάνος Μουζουράκης την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, γιορτάζοντας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν προσκεκλημένος του Τάσου Τρύφωνος, διευθυντή του Love FM Κύπρου, και παρουσίασε μια συναυλία για τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού.

Είχε προηγηθεί μια τηλεοπτική συνάντησή τους στην εκπομπή «Τετ Α Τετ», όπου ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε ανοιχτά για τον έρωτά του προς τη σύζυγό του και μοιράστηκε την ιστορία της γνωριμίας τους.

Στο βίντεο που εξασφαλίσαμε, ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε από τη σκηνή ότι η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη, του έκανε παρατήρηση, καθώς εκείνος είχε αφιερώσει μεγάλο μέρος της συνέντευξης μιλώντας για εκείνη.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Τάσο Τρύφωνο για την ωραία συνέντευξη που κάναμε, γιατί με αφήνει να μιλάω και μετά προσπαθεί να τα μοντάρει ώστε να βγάλουν νόημα. Όταν παίξανε το trailer της συνέντευξης, ήταν γεμάτο από λόγια για την οικογένειά μου και πόσο την αγαπάω. Και ήρθε η γυναίκα μου και μου είπε: “Το ξέρω ότι με αγαπάς, αλλά μπορείς να σταματήσεις να μιλάς για μένα; Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο γραφικό“. Μου το είπε αφού είχα εκφράσει τα συναισθήματά μου», ανέφερε ο Μουζουράκης.

Ο ίδιος είχε δηλώσει στον Τάσο Τρύφωνο στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» ότι, κάποια στιγμή, μέσα μου ένιωσα ότι μου αξίζει μια υπέροχη γυναίκα σαν τη Μαριλού και το σύμπαν μου την έφερε μπροστά μου. Στον πρώτο μήνα της σχέσης μας, εκείνη πήγε ταξίδι στην Αμερική και εγώ αποφάσισα να αγοράσω εισιτήρια και να την επισκεφτώ για να της κάνω έκπληξη. Μετά τη γέννηση της κόρης μου, οι προτεραιότητές μου άλλαξαν. Σε πολλούς τομείς έχω ηρεμήσει, καθώς μπήκα σε μια πιο σταθερή πορεία. Έκλεισε ένας κύκλος της ημιεργένικης ζωής μου, μέσα σε σχέσεις. Ήταν καιρός να τελειώσει».