Ένα μήνα μετά την είδηση του διαζυγίου της Μαρίας Κορινθίου από τον Γιάννη Αϊβάζη, η ηθοποιός ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως ετοιμάζουν ένα κοινό επαγγελματικό βήμα.

Οι δυο ηθοποιοί που έζησαν μαζί 17 ολόκληρα χρόνια και απέκτησαν μια κόρη, τη 16χρονη Ισμήνη, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους. Το πρώην ζευγάρι, παρά τον χωρισμό του θα συνεργαστεί σε θεατρική παράσταση τον χειμώνα.

Μέσα από ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Ιnstagram, η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε πως από τον Οκτώβριο θα ανέβουν μαζί στη σκηνή για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Ο τελευταίος χορός». Ένα έργο που αντικατοπτρίζει τη δική τους ιστορία αγάπης και έρωτα.

Το ξέσπασμα της Μαρίας Κορινθίου

Η συνεργασία της Μαρίας Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη στο θέατρο απέσπασε μεταξύ άλλων, αρκετά αρνητικά μηνύματα. Όπως εξήγησε η Μαρία Κορινθίου με βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, έλαβε μηνύματα που λένε ότι ο χωρισμός τους είναι διαφημιστικό κόλπο.

«Στο ποστ που ανέβασα στο Instagram για το θεατρικό ήταν κάποια μηνύματα που φυσικά τα περίμενα. Κάποια μηνύματα που βέβαια μέχρι εκεί φτάνει ο εγκέφαλος κάποιον ανθρώπων. Ότι είτε ο χωρισμός είτε το θεατρικό είναι διαφημιστικό κόλπο. Λοιπόν, φυσικά έχουν φάει σβήσιμο όλα αυτά τα μηνύματα» είπε φανερά εκνευρισμένη η Μαρία Κορινθίου.

«Η πρόταση του θεατρικού έγινε τέλος Μαΐου αρχές Ιουνίου. Το σκεφτόμασταν. Το προσωπικό εμένα και του Γιάννη βγήκε τον δεκαπενταύγουστο. Επίσης, δεν βγάλαμε ανακοίνωση. Αν ήμασταν έξυπνοι λοιπόν και το κάναμε διαφημιστικά. Θα βγάζαμε και ανακοίνωση και θα την βγάζαμε μέσα Σεπτεμβρίου που θα ξεκινούσαν οι εκπομπές. Υπάρχει οικογένεια, υπάρχει παιδί, σας ευχαριστώ πολύ. Μέχρι εκεί όμως» ξεκαθάρισε η ηθοποιός.