Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα, 1η Σεπτέμβρη, για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη, καθώς η κόρη τους, Ισμήνη είχε την ονομαστική της γιορτή. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 14 χρόνια γάμου.

Με αφορμή τη γιορτή της Ισμήνης, η Μαρία Κορινθίου θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από το προφίλ της στο Instagram. «Μy partner in Life. Το παιδάκι μου, η κόρη μου, σήμερα έχει τη γιορτή της. 1η Σεπτεμβρίου και γιορτάζουμε το υπέροχο ελληνικό πριγκιπικό της όνομα ΙΣΜΗΝΗ, που το κληρονόμησε από την υπέροχη γιαγιάκα της. Χρόνια πολλά υπέροχο μου, φωτεινό μου πλάσμα!

Ps: Φυσικά με πολλές διαπραγματεύσεις, όρους και προϋποθέσεις, μου δόθηκε η άδεια δημοσίευσης φωτογραφίας και ειδικά πρόσφατης φωτογραφίας. Για ταγκαρισμα φυσικά ούτε λόγος», έγραψε η Μαρία Κορινθίου στην ανάρτησή της.

Όσο για τον Γιάννη Αϊβάζη, δημοσίευσε μια φωτογραφία της Ισμήνης στο Instagram και σημείωσε: «Χρόνια πολλά μωράκι μου, βάσανο μου, κοριτσάκι μου, αεκάρα μου, να σε χαίρομαι! Εγώ την πήρα την έγκριση».