Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύζυγός του, Μαράια Ρίντλσπίγκερ, πέντε ημέρες μετά τον λαμπερό γάμο τους στο «Costa Navarino, αποφάσισαν να κάνουν διακοπές στη Μύκονο.

Ο «Greek Freak» και η αγαπημένη του επισκέφθηκαν ξανά το νησί των ανέμων και ο φακός του «Mykonos Live Tv» τους εντόπισε να περπατούν στα Ματογιάννια.

Στα πλάνα που ακολουθούν βλέπουμε το νεόνυμφο ζευγάρι να κάνει τη βόλτα του μέρα μεσημέρι. Να θυμίσουμε πως η Μαράια είχε πραγματοποιήσει το bachelorette πάρτι της στο κοσμικό νησί.

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού από τη Μύκονο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια Ρίντλσπίγκερ πόζαραν ντυμένοι casual και χαμογελαστοί στα σοκάκια της Μυκόνου και μοιράστηκαν τα στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Ιnstagram.

Ο σταρ του NBA και η σύζυγός του αμέσως μετά τον γάμο υπερπαραγωγή ταξίδεψαν στη Μύκονο όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Όπως μας ενημερώνει μέσω Instagram, ο Αντετοκούνμπο αναλαμβάνει ξανά ο ίδιος τον λογαριασμό του στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μάλιστα με φόντο τη «Μικρή Βενετία». 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθεώνει τη Μαράια με μίνι λευκό φόρεμα 

Σε νέα ανάρτηση του ζευγαριού στο Instagram, είδαμε τη χαμογελαστή Μαράια Ρίντλσπίγκερ να ποζάρει στον φακό φορώντας ένα μίνι λευκό φόρεμα. «Μερικές φορές πρέπει να βγεις έξω και να φανείς» σημείωσε ο Αντετοκούνμπο προσθέτοντας εικονίδια με γκριμάτσες θαυμασμού προς την αγαπημένη του.