Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο ελληνας σταρ του NBA βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην χώρα μας, περνώντας ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά του, έπειτα από μία ακόμα απαιτητική σεζόν. Για τελευταίο προορισμό φαίνεται ότι επέλεξε τη Μύκονο.

Στην ανάρτηση που έκανε μέσω Instagram ο Greek Freak, τα ξημερώματα της Παρασκευής 23 Αυγούστου, μοιράστηκε με τους 16 εκατομμύρια followers του, φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές που έκανε με τα αδέλφια του, λίγες ημέρες πριν από τον λαμπερό γάμο του.

Θανάσης, Γιάννης, Κώστας και Αλέξης Αντετοκούνμπο πόζαραν στον φακό από τις διακοπές τους, όπου έκαναν βόλτα με σκάφος, απόλαυσαν το μπάνιο τους στη θάλασσα και διασκέδασαν.

Η κάμερα του «Mykonos LiveTv» κατέγραψε την βραδινή έξοδο των ΓιάννηΘανάση και του Κώστα Αντετοκούνμπο στο «νησί των ανέμων». Όπως φαίνεται και στο βίντεο οι τρεις αθλητές απόλαυσαν την βόλτα τους στα σοκάκια του νησιού, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των περαστικών.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαράια, σε μια λαμπερή τελετή, όπου θα βρεθούν δεκάδες καλεσμένοι. Ο παραμυθένιος γάμος θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Costa Navarino» στην Πύλο την 1η του Σεπτέμβρη.