Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του σε μια λαμπερή τελετή, όπου θα βρεθούν 200 καλεσμένοι. Ο παραμυθένιος γάμος θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές ξενοδοχείο «Costa Navarino» στην Πύλο την 1η του Σεπτέμβρη. 

Παρότι ο ίδιος το είχε διαψεύσει, τελικά ο Greek Freak θα παντρευτεί με την σύντροφο του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ. Οι γαμήλιες εκδηλώσεις θα διαρκέσουν τρεις μέρες, όπου θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 30 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής 1η του Σεπτέμβρη. Μάλιστα, την Παρασκεύη θα πραγματοποιηθεί ένα «white party» όπου οι εκλεκτοί καλεσμένοι θα πρέπει να φορούν λευκά ρούχα.

Τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια στην ευρύτερη περιοχή και τα κινητά των καλεσμένων θα απαγορεύονται κατά τη διάρκεια των γαμήλιων εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Action24 στον γάμο είναι καλεσμένοι ο ΛεΜπρον Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς, και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα.  

Η μέλλουσα νύφη έκανε bachelorette πάρτι της στη Μύκονο 

Πριν από λίγες ημέρες, η μέλλουσα σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, πραγματοποίησε το bachelorette πάρτι της στη Μύκονο. Σύμφωνα με το mykonoslive tv, η διοργάνωση του συγκεκριμένου πάρτι ήταν και ο λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε επισκεφθεί το νησί των ανέμων πριν από μερικές ημέρες.

Η Μαράια Ρίντλσπριγκερ διασκέδασε με τις φίλες της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί και φορούσε ένα λευκό φόρεμα και ένα πέπλο στα μαλλιά της.