Η Τζένιφερ Λόπεζ «θέλει να φτιάξει την εικόνα της καθώς προχωράει μπροστά», δήλωσε μια πηγή στο Page Six.

Θυμίζουμε ότι η JLo κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 20 Αυγούστου, ημερομηνία που σηματοδοτεί τη δεύτερη επέτειο του γάμου της με τον Μπεν Άφλεκ. Σύμφωνα με το Page Six, ο στενός κύκλος της διάσημης τραγουδίστριας, συμπεριλαμβανομένου του μακροχρόνιου μάνατζέρ της Μπένι Μεντίνα, παραμένει στο πλευρό της. «Είναι ανοιχτή στο να ακούσει νέες φωνές από τους γύρω της» δήλωσε πηγή στο Page Six.

H Tζένιφερ Λόπεζ ανέφερε στην αίτηση του διαζυγίου ως ημερομηνία χωρισμού της από τον Μπεν Άφλεκ την 26η Απριλίου του 2024. Η έντονη φημολογία πως το ζευγάρι περνάει μια σοβαρή κρίση ξεκίνησε όταν η ηθοποιός και τραγουδίστρια εμφανίστηκε μόνη στο κόκκινο χαλί του «Met Gala», αλλά και στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της «Atlas». Επιπλέον, η ίδια ακύρωσε τη μεγάλη περιοδεία της «This Is Me… Now», ώστε να «πάρει λίγο χρόνο για να είναι με την οικογένεια, τα παιδιά και τους φίλους της».

Η Λόπεζ έχει αρραβωνιαστεί έξι φορές και έχει παντρευτεί τέσσερις φορές, οι οποίες κατέληξαν όλες σε διαζύγιο. Μια πηγή δήλωσε πρόσφατα στο People ότι η Λόπεζ εξακολουθεί να αισθάνεται πολύ τυχερή» για τη ζωή της, αλλά νιώθει κάποια πικρία.