Μετά από μήνες έντονης φημολογίας για τον επικείμενο χωρισμό τους, η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ. Η διάσημη τραγουδίστρια κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου χωρίς δικηγόρο την Τρίτη 20 Αυγούστου, ημερομηνία που σηματοδοτεί τη δεύτερη επέτειο του γάμου της με τον Μπεν Άφλεκ.

Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ αναζωπύρωσαν τη σχέση τους στις αρχές του 2021, έπειτα από το ειδύλλιο 18 μηνών από το 2002 έως το 2004 –όταν και αρραβωνιάστηκαν αλλά δεν προχώρησαν τότε στο μεγάλο βήμα–, για να ακολουθήσει ο γάμος τους το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο, μεγάλη αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως το ζευγάρι δεν έχει κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο TMZ. Οι δυο τους έχουν εμπλακεί σε τεταμένες συζητήσεις για διακανονισμό της κοινής περιουσίας τους.

Σύμφωνα με το TMZ, η JLo κατέθεσε τα έγγραφα διαζυγίου στο Λος Άντζελες την Τρίτη – την ίδια μέρα με την επέτειο των δύο ετών από τη δεύτερη γαμήλια τελετή τους που πραγματοποιήθηκε στην Τζόρτζια. H Tζένιφερ Λόπεζ ανέφερε στην αίτηση του διαζυγίου ως ημερομηνία χωρισμού της από τον Μπεν Άφλεκ την 26η Απριλίου του 2024, επομένως δεν είναι ζευγάρι για σχεδόν τέσσερις μήνες. Το ζευγάρι δεν έχει φωτογραφηθεί δημόσια μαζί από τις 2 Ιουνίου 2024, αλλά η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθη να φεύγει από το σπίτι του Μπεν Άφλεκ στο Brentwood την περασμένη εβδομάδα στα 52α γενέθλια του ηθοποιού. 

Η έντονη φημολογία πως το ζευγάρι περνάει μια σοβαρή κρίση ξεκίνησε όταν η ηθοποιός και τραγουδίστρια εμφανίστηκε μόνη στο κόκκινο χαλί του «Met Gala», αλλά και στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της «Atlas». Επιπλέον, η ίδια ακύρωσε τη μεγάλη περιοδεία της «This Is Me… Now», ώστε να «πάρει λίγο χρόνο για να είναι με την οικογένεια, τα παιδιά και τους φίλους της».

Αυτός ήταν ο τέταρτος αποτυχημένος γάμος για την Τζένιφερ Λόπεζ και ο δεύτερος για τον Μπεν Άφλεκ. Μια πηγή είπε πρόσφατα στο Page Six ότι η Τζένιφερ Λόπεζ νιώθει «ταπεινωμένη» από τον χωρισμό τους και πως είναι «έξαλλη» με τον Μπεν Άφλεκ. «Την ταπείνωσε γιατί εκείνη πίστευε ότι αυτός είναι ο έρωτας της ζωής της. Είχαν δύο γάμους πριν από δύο χρόνια. Αυτό είναι ένα είδος ρεκόρ, δεν είναι μικρά παιδιά», υπογράμμισε η πηγή. Πάντως, η απόφαση του Μπεν Άφλεκ να αγοράσει δικό του σπίτι σηματοδότησε το τέλος της σχέσης του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Μετά από μια σχέση που διήρκεσε δύο δεκαετίες, δύο αρραβώνες, δύο γάμους, η Τζένιφερ Λόπεζ επισημοποίησε τον χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ. Όπως όλα δείχνουν, αυτό το love story δεν έχει τελικά happy end.