Η Τζένιφερ Λόπεζ θα κρατήσει το διαμαντένιο δαχτυλίδι που της έδωσε ο Μπεν Άφλεκ όταν της έκανε πρόταση γάμου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει κρατήσει όλα τα μονόπετρα που της έχουν προσφέρει οι πρώην συντροφοί της, τα οποία η αξία τους αγγίζει συνοιλικά τα 17 εκατομμύρια δολάρια.

Η Tζένιφερ Λόπεζ έχει παντρευτεί τέσσερις φορές. Πρώτα με τον σερβιτόρο Οχάνι Νόα από το 1997 μέχει το 1998, στη συνέχεια με τον πρώην χορευτή της, Κρις Τζαντ, από το 2001 μέχρι το 2003, και τέλος με τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι, με τον οποίο απέκτησε δίδυμα, από το 2004 μέχρι το 2014. Η J.Lo είχε επίσης αρραβωνιαστεί τον αστέρα του μπέιζμπολ, Άλεξ Ροντρίγκεζ, όπου έχει κρατήσει το δαχτυλίδι που της έδωσε όταν της έκανε πρόταση γάμου τον Μάρτιο του 2019 στις Μπαχάμες. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Μπεν Άφλεκ στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022 και πραγματοποίησε μια μεγαλύτερη γαμήλια τελετή στη Τζόρτζια τον επόμενο μήνα.

Το μονόπετρο που της έδωσε ο διάσημος ηθοποιός τον Απρίλιο του 2022 ήταν ένα πράσινο διαμάντι και στο εσωτερικό του δαχτυλιδιού χάραξε τις λέξεις «Not. Going. Anywhere.» (Δεν πάω πουθενά).

Θυμίζουμε ότι η σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ ξεκίνησε όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli», το 2001. Αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002, αλλά χώρισαν στις αρχές του 2004. Το μονόπετρο που της είχε δώσει ο ηθοποιός ήταν ένα ροζ διαμάντι 6,1 καρατίων με λευκές διαμαντένιες πλευρές, αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων από το κατάστημα του Χάρι Ουίνστον. Μάλιστα, έχει περιγραφεί ως «το πιο πολυσυζητημένο δαχτυλίδι αρραβώνων» στη σύγχρονη εποχή, προκαλώντας μια έκρηξη στη δημοτικότητα των χρωματιστών διαμαντιών και αυξάνοντας την αξία στα ροζ διαμάντια.

Δείτε το αφιέρωμα του «Entertainment Tonight» για τα μονόπετρα της Τζένιφερ Λόπεζ: