Οι σταρ του Χόλιγουντ, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ, παίρνουν διαζύγιο μετά από δύο χρόνια γάμου. Η τραγουδίστρια υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την Τρίτη 20 Αυγούστου στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες. Θυμίζουμε ότι οι «Bennifer» παντρεύτηκαν επίσημα στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022 και πραγματοποίησε μια μεγαλύτερη γαμήλια τελετή στη Τζόρτζια τον επόμενο μήνα.

Η 86χρονη ηθοποιός, Τζέιν Φόντα, η οποία έχει αναπτύξει μία στενή σχέση με την Τζένιφερ Λόπεζ από την εποχή που γύριζαν την κωμωδία «Monster-in-Law» το 2005, την έχει συμβουλέψει πάνω σε πολλά πράγματα, και ένα από αυτά ήταν και για τη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ, όπως αναφέρει δημοσίευμα του E!News.

Το άγνωστο τηλεφώνημα της Τζέιν Φόντα είχε αποκαλυφθεί στο μουσικό ντοκιμαντέρ της Λόπεζ «The Greatest Love Story Never Told». Η Τζέιν Φόντα είχε πει στη JLO σε εκείνο το τηλεφώνημα: «Η ανησυχία μου είναι ότι μοιάζεις πολύ σαν να προσπαθείς να αποδείξεις κάτι αντί να το ζήσεις. Σε κάθε δεύτερη φωτογραφία είτε θα φιλιέστε είτε θα αγκαλιάζεστε». H Tζένιφερ Λόπεζ τότε απάντησε: «Αυτό είμαστε εμείς που ζούμε τη ζωή μας» και ξέσπασε σε γέλια αμηχανίας.

Δείτε το βίντεο στο σημείο 0:38.

Είναι γεγονός πως ο Μπεν Άφλεκ έχει συχνά εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με την υπερπροβολή της προσωπικής ζωής τους, καθώς είναι πολύ πιο χαμηλών τόνων σε σχέση με την Τζένιφερ Λόπεζ. Η σχέση τους ξεκίνησε όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας του 2003, Gigli. Αρχικά είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν το ίδιο έτος, αλλά χώρισαν στις αρχές του 2004. Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, αναζωπύρωσαν τη σχέση τους.

Ένα από τα στοιχεία που ενώνει την Τζέιν Φόντα με τον Μπεν Άφλεκ είναι ότι και οι δύο συμμερίζονται την άποψη ότι η Τζένιφερ Λόπεζ εκθέτει υπέρμετρα την ιδιωτική της ζωή. Η Τζέιν Φόντα παραδέχτηκε ότι ανησύχησε όταν είδε τα viral πλάνα του ζευγαριού από την απονομή των βραβείων Grammy τον Μάρτιο του 2023. «Ανησύχησα πραγματικά βλέποντας ότι στα λαμπερά βραβεία εκείνος έδειχνε δυστυχισμένος και αναρωτήθηκα τι συμβαίνει» είπε η διάσημη ηθοποιός στη Λόπεζ.

Τα προβλήματα στη σχέση του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ ξεκίνησαν στον μήνα του μέλιτος στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, ανέφερε πηγή στο Page Six. Ο μήνας του μέλιτος του ζευγαριού περιελάμβανε πολλές δημόσιες εξόδους γεμάτες με εκδηλώσεις αγάπης και ψώνια, και, όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρχαν κάμερες που απαθανάτιζαν κάθε στιγμή. «Ήταν δυσαρεστημένος με τους παπαράτσι που τους ακολουθούσαν. Είναι μια διεθνής σούπερ σταρ και συμπεριφέρθηκε σαν να ήταν έκπληξη που θα τους ακολουθούσαν», είπε η πηγή.