H Τζένιφερ Λόπεζ έκανε αυτό που δεν ξάφνιασε κανέναν: κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ μετά από μήνες έντονης φημολογίας ότι το ζευγάρι χωρίζει. Η JLo κατέθεσε την αίτηση στις 20 Αυγούστου, ημερομηνία που σηματοδοτεί τη δεύτερη επέτειο του γάμου της με τον Μπεν Άφλεκ.

Πηγές αναφέρουν ότι το διάσημο ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. «Προσπάθησε πολύ σκληρά για να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν και είναι πληγωμένη», δήλωσε μια πηγή στο PEOPLE. «Τα παιδιά είναι η προτεραιότητα της όπως ήταν πάντα». Το διάσημο ζευγάρι, παντρεύτηκε επίσημα στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022 και πραγματοποίησε ένα μήνα αργότερα μια εντυπωσιακή γαμήλια τελετή στην έπαυλη του Μπεν Άφλεκ στη Τζόρτζια.

Αυτός είναι ο τέταρτος γάμος της Tζένιφερ Λόπεζ και ο δεύτερος του Μπεν Άφλεκ. Το ρομαντικό ταξίδι της 55χρονης τραγουδίστριας και του 52χρονου ηθοποιού χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli» το 2001 και αρραβωνιάστηκαν, αλλά χώρισαν το 2004 ακυρώνοντας τον γάμο τους. Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους το 2021 και παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2022. 

H Τζένιφερ Λόπεζ διέγραψε τη φωτογραφία του γάμου της από το Instagram

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η φωτογραφία της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ από τον γάμο τους διαγράφηκε από το προφίλ της διάσημης τραγουδίστριας. Η JLo φορούσε ένα υπέροχο λευκό νυφικό Ralph Lauren με πέπλο και ουρά 6 μέτρων, ενώ ο Μπεν Άφλεκ σμόκιν με λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι. 

Αυτή είναι η φωτογραφία που διέγραψε:

Τα τέσσερα διαζύγια της Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει στο ενεργητικό της πλέον τέσσερα διαζύγια και οι φίλοι της έχουν προβληματιστεί με την διάσημη τραγουδίστρια. Ένας από αυτούς μίλησε ανώνυμα στην Daily Mail επισημαίνοντας: «Μετά από τέσσερις αποτυχημένους γάμους, οι φίλοι της πιστεύουν ότι πρέπει να κοιτάξει μέσα της και να επικεντρωθεί στον εαυτό της και όχι σε αυτό που θέλουν οι άλλοι να είναι και να καταλάβει επιτέλους τι θέλει από το μέλλον της».

Πάντως με το διαζύγιο του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ επιβεβαιώθηκε ο πρώτος σύζυγος της τραγουδίστριας, ο οποίος είχε δηλώσει τον Αύγουστο του 2022 ότι ο Μπεν δεν θα αντέξει σε αυτή τη σχέση. «Εύχομαι σε εκείνη και τον Μπεν τα καλύτερα, αλλά δεν είμαι πεπεισμένος ότι θα διαρκέσει. Η Τζεν λατρεύει να είναι ερωτευμένη, αλλά έχει αρραβωνιαστεί έξι φορές. Ο Μπεν είναι ο τέταρτος σύζυγός της. Εγώ ήμουν ο σύζυγος νούμερο ένα και μου είπε ότι ήμουν ο έρωτας της ζωής της. Όταν ξαπλώσαμε στο κρεβάτι τη νύχτα του γάμου μας, είπε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα» είχε δηλώσει ο Οχάνι Νόα, ο οποίος παντρεύτηκε τον Λόπεζ το 1997. Ο γάμος τους κράτησε μόλις έναν χρόνο.

O δεύτερος γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ ήταν με τον χορευτή της, Κρις Τζαντ, το 2001. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για δύο χρόνια και πήρε διαζύγιο το 2003.

Μετά τον χωρισμό τους, η Τζένιφερ Λόπεζ αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά με τον Μπεν Άφλεκ, χωρίς να καταφέρει να φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας μαζί του. Ακολούθησε ο γάμος της με τον Μαρκ Άντονι, με τον οποίο απέκτησε και τα δίδυμα παιδιά της. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2003, παντρεύτηκε το 2004 και χώρισε το 2014.

ΜΑΡΚ ΑΝΤΟΝΙ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ

Η σχέση της με τον θρύλο του μπέιζμπολ, Άλεξ Ροντρίγκεζ, ξεκίνησε το 2017 και τελείωσε το 2021, λίγο καιρό πριν συνδεθεί και πάλι με τον Μπεν Άφλεκ, τον οποίο παντρεύτηκε μετά από 20 χρόνια, στα μέσα του Ιουλίου του 2022.

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ

Σημειώνεται ότι ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είχε κάνει πρόταση γάμου στην JLO μετά από δύο χρόνια σχέσης, τον Μάρτιο του 2019. Μάλιστα το ζευγάρι είχε προγραμματίσει το γάμο του, αλλά τελικά τα σχέδιά τους μπήκαν στον πάγο.